Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

«Ταξιδιώτης στο Χρόνο» λέει ότι οι εξωγήινοι θα εισβάλουν στη Γη τον Μάρτιο

Τα Άγνωστα Ιπτάμενα αντικείμενα  που εμφανίστηκαν στη Βόρεια Αμερική τις τελευταίες εβδομάδες έχουν δημιουργήσει πολλές θεωρίες και συζητήσεις σχετικά με την προέλευσή τους.

Ο στρατηγός Glen Van Herck του Πενταγώνου δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτά τα αντικείμενα να είναι εξωγήινης προέλευσης σε αντίθεση με τον Λευκό Οίκο που ανακοίνωσε πως αυτά δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με εξωγήινους πολιτισμούς που επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας, ωστόσο αγνοεί την προέλευσή τους.

Αυτό ήταν ένα βασικό σημείο για τον tiktoker Eno Alaric, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι «ταξιδιώτης στο χρόνο» από το έτος 2671 που προβλέπει τακτικά μελλοντικά γεγονότα.

Στον λογαριασμό του στο @radianttimetraveler, ο Eno ανακοίνωσε την τελευταία του πρόβλεψη: μια εισβολή εξωγήινων που υποτίθεται ότι θα συμβεί στις 23 Μαρτίου 2023, με λίγους μόνο ανθρώπους να επιβιώνουν χάρη σε έναν άλλο εξωγήινο γνωστό ως “The Champion”.

Σε ένα βίντεο του, ο Eno εξηγεί ότι ένα πολύ εχθρικό εξωγήινο είδος θα εισβάλει στη Γη και ότι μόνο λίγοι άνθρωποι θα σωθούν από τον «Πρωταθλητή».

Ο Ένο διαβεβαιώνει ότι περίπου 8.000 άνθρωποι θα μεταφερθούν σε έναν άλλο κατοικήσιμο πλανήτη για να επιβιώσουν και ότι σύντομα θα επιλεγούν αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν τους υπόλοιπους να παραμείνουν ζωντανοί.

Αυτές οι απίθανες δηλώσεις του χρονοταξιδιώτη Eno  έχουν γίνει viral, με σχεδόν ένα εκατομμύριο προβολές και κάθε είδους σχόλια. Στα σχόλια πολλοί αστειεύονται με  τη θεωρία του , άλλοι έχουν προτείνει ποιοι μπορεί να είναι οι «εκλεκτοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευκός Οίκος για ιπτάμενα αντικείμενα: «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη εξωγήινων»

Διέρρευσαν μυστικές αεροναυμαχίες στις ΗΠΑ με UFO! (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ