Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Νίκος Ανδρουλάκης: Υποψήφιος σε τρεις εκλογικές περιφέρειες στις εκλογές

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο Κρήτης, στο Νότιο Τομέα της Αθήνας και στην Α’ Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Αυτό προκύπτει μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των συνδυασμών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον Άρειο Πάγο. Βάσει της εκλογικής νομοθεσίας οι αρχηγοί των κομμάτων έχουν δικαίωμα να είναι υποψήφιοι σε τρεις εκλογικές περιφέρειες.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανακοινώσει πως θα είναι υποψήφιος στον Έβρο, ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα και ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε Βόρειο Τομέα Αθηνών, Α’ Θεσσαλονίκης και Φθιώτιδα.

Νίκος Ανδρουλάκης: «Θα αγωνιστώ για να ξανακάνω τους νέους να πιστέψουν ότι η πολιτική παράγει λύσεις»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από την ομιλία του στην Κομοτηνή απηύθυνε κάλεσμα στους νέους για να γίνει δυνατή μια άλλη πορεία της χώρας.

«Είμαι εδώ για να δώσω αγώνα και να κάνω ξανά τους νέους ανθρώπους να πιστέψουν ότι η πολιτική μπορεί να δώσει λύσεις. Ότι μπορούν να συμμετέχουν με την άποψή τους, ακουμπώντας τα όνειρα και τις ελπίδες τους για το μέλλον. Για να μείνουν εδώ, στην Ελλάδα και να κάνουν οικογένειες με δουλειές αξιοπρέπειας. Να σπουδάσουν στα πανεπιστήμιά μας και όχι να ψάχνουν στο ίντερνετ για να δουν σε ποια πόλη της Ευρώπης θα χτίσουν το μέλλον τους» σημείωσε.

Τόνισε επίσης πως «αν δεν σταθεί όρθια στα πόδια της η νέα γενιά, δεν θα σταθεί ποτέ όρθια η πατρίδα μας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πρόσωπο του πρωθυπουργού σχετικά με την ενεργειακή κρίση λέγοντας πως «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βαφτίζει λαϊκισμό ό,τι θεωρεί ότι δεν τον βοηθά στα πολιτικά του σχέδια, αλλά είναι θεμιτό να βάζει το χέρι στη δική μας τσέπη, στην τσέπη της μεσαίας τάξης, του ελληνικού λαού, των αδύναμων πολιτών για να στηρίξει τους μεγάλους ηλεκτροπαραγωγούς, οι οποίοι έβγαλαν δισεκατομμύρια εν μέσω ενεργειακής κρίσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ