Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Δολοφονία Καραϊβάζ – Ρόη Παυλέα: Πιστεύω ότι υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό πίσω από την υπόθεση της Greek Mafia

Η δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα και την αδελφή του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, Ρέα Παυλέα ήταν καλεσμένη σήμερα του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1. 

Ο κ. Κουσουλός ζήτησε από την κυρία Παυλέα να κάνει ένα πρώτο σχόλιο σχετικά με την σύλληψη των δύο ατόμων, των δύο αδελφών και το πως εισέπραξε τα νέα αυτά η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η μητέρα και η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ είναι συγκλονισμένες, είπε η κ. Παυλέα,  και χαίρονται φυσικά που έγινε μία αρχή. Δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσει, που θα φθάσει αυτή η ιστορία, ευελπιστούμε ότι θα φθάσουμε στον ηθικό αυτουργό.  Σε αυτόν που έδωσε πραγματικά την εντολή, στον ένα και μοναδικό γιατί υπάρχει μια πυραμίδα του εγκλήματος και η διαταγή φεύγει από πάνω και πηγαίνει προς τους κατώτερους. Θέλουμε να μάθουμε ποιος είναι αυτός και για ποιο λόγο θέλησε να κλείσει το στόμα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Στη συνέχεια ο κ. Κουσουλός ρώτησε την κ. Παυλέα εάν πιστεύει ότι οι αρχές θα φθάσουν στον ηθικό αυτουργό, αν είναι εύκολο να βρεθούν, τι είπαν για την υπόθεση που θα κατέθετε ο Γ. Καραϊβάζ, αυτή την Greek Mafia, τι είπαν για τις σελίδες από τις απομαγνητοφωνήσεις της ΕΥΠ που έχουν “χαθεί”, τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ που ζήτησε από την κ. Ράικου και τις πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις της ποινικολόγου κ. Παυλέα.

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη:

https://youtu.be/yjMJE6orzq4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δολοφονία Καραϊβάζ – Απ. Λύτρας στον Π. Κουσουλό: Για να λειτουργήσει το οργανωμένο έγκλημα χρειάζονται τα “λευκά κολάρα”

Πρόεδρος ΕΣΑμεΑ Ι. Βαρδακαστάνης για Κούγια: Τον Στίβεν Χόκινγκ που θα τον είχε πάει; Εδώ έχει παραβιαστεί η αντιρατσιστική νομοθεσία της χώρας

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ