Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Ο Λαρεντζάκης πήρε το μικρόφωνο στα μπουζούκια για τον Βεζένκοβ: “Σάσα μείνε στον Ολυμπιακό και γράψ’ το Σακραμέντο”

Μετά τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και τον Βασίλη Σπανούλη σε νυχτερινό κέντρο ήρθε η σειρά του Γιαννούλη Λατρεντζάκη να τραγουδήσει σύνθημα για την παραμονή του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό.

“Εκστρατεία” για την παραμονή του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό έχει στηθεί τα τελευταία 24ωρα. Μετά τους ερυθρόλευκους οπαδούς που υποδέχθηκαν τους πρωταθλητές Ελλάδας στο ΣΕΦ μετά το Game 4 με τον Παναθηναϊκό και τον Βασίλη Σπανούλη, ήρθε η ώρα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη να κάνει επίκληση στο συναίσθημα του MVP της EuroLeague.

“Σάσα μείνει στον Ολυμπιακό και γράψ’ το Σακραμέντο στα …”, είπε ρυθμικά ο Έλληνας γκαρντ παίρνοντας το μικρόφωνο από τα χέρια του Θοδωρή Φέρρη, στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο γιόρτασε ο Χρήστος Μπαφές τα γενέθλιά του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής είπε στον Βεζένκοβ: “Ο κόσμος θέλει να μάθει αν θα παραμείνεις στο Λιμάνι”. Ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν ήθελε να απαντήσει κι έτσι ο Φέρρης συνέχισε λέγοντας: “Να πει ο Παπανικολάου. Θα μείνει;”. Τελικά όμως ο Λαρεντζάκης ήταν εκείνος που πήρε το μικρόφωνο και έδωσε το ρυθμό, παρασύροντας και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

@myrtoflou #olympiacosbc ♬ original sound – M Y R T O

πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εθνική Ελλάδας: Οι πανηγυρισμοί – Η βαθμολογία

Ολυμπιακός- Νέος προπονητής: Φαβορί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ