Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Παράγοντες της Παρτίζαν θεωρούν ότι ο Κώστας Σλούκας γυρίζει στη Φενέρμπαχτσε

Δεν υπάρχει φλερτ ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Κώστα Σλούκα, με την Mozzart να ισχυρίζεται ότι παράγοντες της ομάδας του Βελιγραδίου θεωρούν ότι ο Έλληνας γκαρντ επιστρέφει στη Φενέρμπαχτσε.

Κατηγορηματική ήταν η διάψευση της Παρτίζαν στο σενάριο που την ήθελε έτοιμη να διεκδικήσει τον Κώστα Σλούκα, με παράγοντες του συλλόγου να εξηγούν στη Mozzart ότι αίσθησή τους είναι πως ο Έλληνας γκαρντ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

“Ανεπίσημα, οι ασπρόμαυροι είναι πεποισμένοι ότι ο Σλούκας έχει ήδη επιλέξει να γυρίσει στη Φενέρμπαχτσε” αναφέρει το δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας, την ώρα που στον Πειραιά προσπαθούν να ισορροπήσουν μετά από την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοβ για τους Σακραμέντο Κινγκς και να κλείσουν τα υπόλοιπα ανοιχτά θέματά τους.

Το σημαντικότερο από αυτά είναι εκείνο του Σλούκα, πριν πάρουν σειρά ο Κώστας Παπανικολάου, ο Αϊζέια Κάναν και ο Άλεκ Πίτερς. Στη Φενέρμπαχτσε ο Σλούκας έπαιξε από το 2015 έως το 2020 και μαζί της κατέκτησε τη EuroLeague το 2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σάσα Βεζένκοβ στους Σακραμέντο Κινγκς: Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό για να κυνηγήσει το όνειρό του στο NBA

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Μαντί Καμαρά – Φέρνει χρήματα ο Χένρι Ονιεκούρου

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ