Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1-0: Κρατάει τη νίκη και τους νέους

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη και κόντρα στην πιο έτοιμη ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 1-0 με σκόρερ τον Καλοσκάμη αλλά οι πράσινοι δεν έδειξαν το ίδιο καλή εικόνα με τα προηγούμενα φιλικά ελέω της κούρασης από τις σκληρές προπονήσεις και τα back to back παιχνίδια σε ένα 24ώρο.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη και στο τέταρτο φιλικό που έδωσε την Τετάρτη (5/7) το βράδυ στην Αυστρία κόντρα στην πιο έτοιμη ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η οποία σε δέκα μέρες ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της, και εκτός της νίκης κρατάει από το ματς την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών καθώς ο Καλοσκάμης βρήκε δίχτυα σε δεύτερο φιλικό ενώ ο Φικάι κατάφερε και πάλι να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι δεν είχαν το ίδιο καλή εικόνα με τα προηγούμενα φιλικά ελέω της κούρασης από τις σκληρές προπονήσεις και τα back to back παιχνίδια σε ένα 24ώρο παρά το γεγονός πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπάθησε να μοιράσει και πάλι το χρόνο συμμετοχής ανάμεσα στους παίκτες του και να δώσει την ευκαιρία σε όλους να παίξουν για αρκετή ώρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (65’ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης (61’ Κώτσιρας) Σένκεφελντ (19’ λ.τρ. Σιδεράς, 80’ Μάγκνουσον), Φικάι (72’ Κάτρης), Χουάνκαρ (72’ Μλαντένοβιτς), Ρουμπέν (72’ Τσόκαϊ), Κλεϊνχέισλερ (80’ Φρόκου), Μαντσίνι (61΄Αϊτόρ), Μπερνάρ (61’ Καμπετσής), Καλοσκάμης (46’ Τζούριτσιτς), Σπόραρ (72’ Μπιλάλ).

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ 1948 (Ατάνας Ριμπάρσκι): Ναούμοφ (46’ Γκάνεφ), Γκουρίστα (70’ Ενγκουιντά), Πετρόφ (70’ Βιγιάτσκι), Χέλιτον Ντος Σάντος (70’ Τσόνκοφ), Ραπνουίλ (70’ Τόνεφ), Τσότσεφ (65’ Πίσκεβιτς), Τσένοφ, Καραγκαρέν (65’ Ουμαρμπάεφ), Βούτοφ (70’ Στόιτσκοφ), Ολιβέιρα Ντος Σάντος (70’ ΡΚίριλοφ), Γιόσκοφ (70’ Ρούσεφ).

πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο GM των Μπακς για Αντετοκούνμπο: “Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για το αν ο Γιάννης θα είναι στην Εθνική Ελλάδας”

Παναθηναϊκός: Άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του Ντίνου Μήτογλου στο ΟΑΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ