Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Οδ. Σταμούλης: Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φώς στα αίτια θανάτου του 11χρονου γιού του – Σε σοκ όλο το νησί

Ανείπωτη θλίψη σε όλο το νησί, στους Φούρνους Κορσεών, και όχι Ικαρίας έχει φέρει ο θάνατος του 11χρονου παλικαριού, Χρήστου Σταμούλη, γιου του αγαπημένου ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη.

Φως στα ερωτήματα αναμένει να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που πρόκειται προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Όπως μετέδωσε πρώτο και αποκλειστικά το eReportaz με την δημοσιογράφο του Αλεξία Σβώλου το παιδί βρέθηκε κοντά σε τσαμαδούρα σήμανσης και δεν υπήρχαν δίχτυα όπως αναφέρεται από κάποιους. Όταν δύτες το έβγαλαν στην ακτή μέσα σε μία βάρκα έγινε προσπάθεια ανάνηψης αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα το παιδί είχε ήδη «φύγει» από τη ζωή.

Συγκλονισμένος μίλησε στην εκπομπή Alpha Τώρα με τους κκ Μονεμβασιώτη και Χατζή ο δήμαρχος Φούρνων Κορσεών οποίος επιβεβαίωσε τα όσα είχε μεταδώσει το eReportaz και πρόσθεσε και όλα τα νεότερα στοιχεία.

Όπως ήταν φυσικό στο νησί αναβλήθηκαν όλες οι εκδηλώσεις λόγω του πένθους και χθες όλα τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης λειτούργησαν χωρίς μουσική λόγω του τραγικού συμβάντος. Ο κόσμος ήταν πολύς και στο λιμάνι όπου εκεί τα μικρά μαγαζιά δεν άνοιξαν καθόλου.

Δείτε εδώ τι είπε λεπτομερώς στην εκπομπή του ALPHA ο δήμαρχος Φούρνων Κορσεών Δημήτρης Καρύδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγωδία για τον ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη στους Φούρνους – Πνίγηκε ο 11χρονος γιος του (αποκλειστικές φωτό)

Θυρωρός πολυκατοικίας: Το επάγγελμα επιστρέφει

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ