Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Τα τηλεοπτικά νέα της εβδομάδας που πέρασε

  • Μετά την Εριέτα Κούρκουλου – Λάτση, η Νίκη Λυμπεράκη παρουσίασε στη «Μεγάλη Εικόνα» του Mega τον δημιουργό της «Κοινωνικής Κουζίνας», τον «άλλον άνθρωπο» Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Για να μη λένε ότι μόνο γκρινιάζουμε, θα υποκλιθούμε στη Νίκη που παρέδωσε μέσα σε δύο εκπομπές μαθήματα δημοσιογραφίας. Χωρίς να πλατειάζει, δίχως να θαμπώνεται από το οικογενειακό οικόσημο της πρώτης και έπειτα με ξεκάθαρη απόσταση από τη μελοδραματοποίηση για όσα συμβαίνουν στον Κεραμεικό. Απλώς, συγχαρητήρια!

 

  • Για ποιον χτύπησαν οι καμπάνες της Φαίης Σκορδά με την απάντησή της στο σχόλιο της Κατερίνας Καραβάτου ότι «σε βλέπω καλά»; Η οικοδέσποινα του «Fay’s Time» αρκέστηκε στο λακωνικό «όχι και τόσο». Καταλαβαίνετε ότι άρχισε άμεσα το κουτσομπολιό για τον αποδέκτη του μηνύματος που έστειλε η Φαίη.

 

  • Διαδικτυακός πόλεμος ξέσπασε στα social media για την αποτυχημένη προσπάθεια να στηθεί ένα αθλητικό ραδιόφωνο. Παρενέβη μέχρι και η ΕΣΗΕΑ. Άραγε στην Ένωση δεν έμαθαν ότι μεταξύ άλλων συμμετείχαν στην κριτική και δημοσιογράφοι που απασχολήθηκαν σε ένα, και δύο, και τρία Γραφεία Τύπου διαφόρων διοργανώσεων, αν και ήδη πληρώνονται από το ελληνικό Δημόσιο;

 

  • Ούτε μύγα να τσιμπούσε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όταν της έγινε η ερώτηση για όσα είχε πει πέρυσι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Μας αποκάλυψε ότι από τότε σταμάτησε να δίνει συνεντεύξεις επειδή ήθελε να μιλήσει μόνο με τη δουλειά της. Λες και της είπε η Κατερίνα Καινούργιου να μιλάει με κάτι άλλο. Στην επόμενη συνέντευξή της ας στείλει η καλή ηθοποιός προκαταβολικά τις ερωτήσεις που θέλει να της κάνουν.

 

  • Συνεχίζονται κάποια ζητηματάκια δυσλειτουργίας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Την προηγούμενη Τετάρτη έπεσε το βίντεο ενώ συνέχιζε η Ράνια Τζίμα να εκφωνεί την πάσα. Σε σύγκριση με το περιστατικό του Σεπτεμβρίου, η βιασύνη αυτής της εβδομάδας ήταν πιο ανώδυνη.

 

  • Έχουμε δει δύο ή τρεις φορές τον Κώστα Ζουράρι στο «Πρωινό» μέσα σε ένα μήνα. Φαίνεται, όμως, ότι ο άνθρωπος βαρέθηκε και είπε να προκαλέσει ένταση με τα σχόλιά του για τον Γιώργο Λιάγκα. «Μία ώρα σας ακούω, ένα σαχλαμαριστάν απερίγραπτο από διαφόρους», είπε ο Ζουράρις και αρνήθηκε να σχολιάσει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύσκολες ώρες για τη Μενεγάκη

Νέα πρόσωπα αναλαμβάνουν το «τιμόνι» στην «Αυγή» και στο «Κόκκινο»

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ