Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Ψαχνά: Εμπρησμός σε νυχτερινό μαγαζί – Σημειώθηκε έκρηξη

Στο πόδι πετάχτηκε μία ολόκληρη συνοικία, μετά από πυρκαγιά και έκρηξη σε νυχτερινό μαγαζί στην οδό Αβάντων στα Ψαχνά.

Λύση στο μυστήριο της έκρηξης και της φωτιάς που ξέσπασε λίγο μετά τις 5:00 σήμερα τα ξημερώματα στο ” Bar Angel” στα Ψαχνά έδωσαν οι κάμερες ασφαλείας από διπλανό κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Psaxna.gr η ασφάλεια έχει στα χέρια της οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο φαίνεται πριν τις 5:00 τα ξημερώματα άνδρας με κουκούλα ο οποίος κάτι κρατάει στα χέρια του, να πηγαίνει έξω από το μαγαζί και να προσπαθεί να σπάσει την πόρτα.

Αφού δεν τα καταφέρνει, κατευθύνεται πίσω από το μαγαζί, και λίγα λεπτά μετά γίνεται έκρηξη, και ξεσπάει η φωτιά από την οποία κινδύνευσαν τόσο το σπίτι από πάνω καθώς και ο διπλανός παιδικός σταθμός, οσο και τα αυτοκίνητα που περνούσαν εκείνη την ώρα από έξω…

Ειδικότερα φέρεται άγνωστος δράστης ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να προσέγγισε το κατάστημα και να προσπάθησε να θραύσει την κεντρική είσοδο. Φαίνεται όμως ότι δεν τα κατάφερε και για αυτό διέρρηξε παράθυρο στο πίσω μέρος του καταστήματος από όπου και εισήλθε στο εσωτερικό του.

Οι πληροφορίες θέλουν να κρατά μπιτόνι – προφανώς με εύφλεκτο υγρό – και να προκαλεί εμπρησμό. Στη συνέχεια από φιάλη που υπήρχε εντός του καταστήματος σημειώθηκε έκρηξη που είχε ως αποτέλεσμα να παραδοθεί όλος ο χώρος στις φλόγες και να καταστραφεί ολοσχερώς.

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα σύμφωνα με το επίσημο ενημερωτικό της Υπηρεσίας, οι οποίοι και ολοκλήρωσαν την κατάσβεση αρκετή ώρα αργότερα.

Για το συμβάν το αρμόδιο ανακριτικό γραφείο διενεργεί προανάκριση για το σχηματισμό δικογραφίας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το psaxna.gr:

πηγή: psaxna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη 30χρονη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 37 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Νέο Ηράκλειο: Ανατρέπει τα πάντα το νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον τραυματισμό 16χρονης

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ