Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Ο Μαρτίνεθ ανέλαβε για ακόμη μία φορά την ευθύνη για την βαριά ήττα του Ολυμπιακού: “Εγώ φταίω, τα κάναμε όλα λάθος”

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μιλώντας και στους παίκτες του Ολυμπιακού στο περιθώριο της προπόνησης της Παρασκευής (1/12) ανέλαβε ξανά την ευθύνη για την εικόνα και την βαριά ήττα των ερυθρόλευκων από τη Φράιμπουργκ.

Οι τελευταίες ώρες ήταν πολύ δύσκολες για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η συντριβή από την Φράιμπουργκ έφερε την έντονη απογοήτευση και το βαρύ κλίμα στην πειραϊκή ομάδα και αυτό αποτυπώθηκε, τόσο κατά τη διάρκεια της επιστροφής της αποστολής από την Γερμανία όσο και στο Ρέντη. Κανείς δεν είχε όρεξη για κουβέντα και αναλύσεις.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στην Αθήνα λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα της Παρασκευής, όμως δεν πήγαν σπίτια τους, αλλά απευθείας στο Ρέντη. Κοιμήθηκαν λίγο στους ξενώνες του προπονητικού κέντρου των ερυθρόλευκων και στις 11 το πρωί βγήκαν για προπόνηση (όσοι έπαιξαν εναντίον της Φράιμπουργκ έκαναν αποθεραπεία) ενόψει του αγώνα με τον Βόλο την Κυριακή (3/12, 16:30) στη Μαγνησία.

Ο Μαρτίνεθ αισθάνθηκε την ανάγκη να πει δύο λόγια στους ποδοσφαιριστές στο περιθώριο της προπόνησης αναλαμβάνοντας για ακόμη μία φορά την ευθύνη για την ήττα στη Γερμανία και, παράλληλα, τους ζήτησε να βγάλουν αντίδραση ενόψει των αγώνων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι τα Χριστούγεννα.

“Είναι δική μου η ευθύνη, εγώ φταίω για την ήττα” είπε ο Ισπανός τεχνικός απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές και πρόσθεσε: “Τα κάναμε όλα λάθος. Ήταν μια κακή βραδιά για όλους μας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Το είπα και το επαναλαμβάνω, είμαι ο πρώτος που ευθύνεται για ότι συνέβη. Όμως, είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να αντιδράσουμε, να παλέψουμε και να πετύχουμε νίκες. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας με τον Βόλο και πρέπει να παρουσιαστούμε διαφορετικοί και να κερδίσουμε”.

πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΕΚ – Μπράιτον 0-1: Έβαλε τα χέρια της κι έβγαλε τα μάτια της, πάει για τελικό στο Άμστερνταμ

Μονακό – Ολυμπιακός 85-77: Ο Μάικ Τζέιμς έπνιξε τη νέα μεγάλη εμφάνιση των Κάναν – Πίτερς

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ