Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Οπαδοί πετούσαν χιονόμπαλες στον γκολκίπερ και ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά το ματς (video)

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τους οπαδούς της Αμπερντίν να…παίζουν χιονοπόλεμο με τον τερματοφύλακα της Ελσίνκι σε αγώνα για τον όμιλο που μετέχει και ο ΠΑΟΚ για το Conference League.

Η Αμπερντίν ταξίδεψε στο χειμωνιάτικο Ελσίνκι το βράδυ της Πέμπτης και οι οπαδοί της εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις συνθήκες.

Η σκωτσέζικη ομάδα, η οποία έχει ήδη αποκλειστεί από τη διοργάνωση, συνέχισε το ταξίδι της στο Europa Conference League στη φινλανδική HJK Helsinki.

Ο Hassane Bande άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους πριν ο Santerri Hostikka κάνει το 2-0 στο 33ο λεπτό.

Η Αμπερντίν αντέδρασε χάρη σε ένα εκπληκτικό μισό βολέ του Άνγκους ΜακΝτόναλντ, αλλά το παιχνίδι διακόπηκε λίγο αργότερα λόγω των οπαδών της, οι οποίοι είδαν να πετούν χιονόμπαλες στον αντίπαλο τερματοφύλακα Νίκι Μαενπάα.

Ο διαιτητής Genc Nuza φάνηκε τότε να ενθαρρύνει τον Jonny Hayes να τρέξει προς τους οπαδούς της Aberdeen και να τους πει να σταματήσουν.

Με το χιόνι να εξακολουθεί να πέφτει, ο δημοσιογράφος Archie Rhind-Tutt δήλωσε ότι μια ανακοίνωση από τον μεγάφωνο άφηνε να εννοηθεί ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να διακοπεί αν συνεχιζόταν.

Ακόμα και ο επιθετικός της Aberdeen, Duk, εμφανίστηκε απογοητευμένος από τους οπαδούς και το παιχνίδι τελικά ξεκίνησε ξανά στην Bolt Arena.

Ο διεθνής παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήριο αποδείχθηκε κλειδί για τους φιλοξενούμενους λίγο αργότερα, καθώς με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Η Αμπερντίν παραμένει πάντως χωρίς νίκη στους ομίλους του Europa Conference League, καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου G.

Πηγή: talksport.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ