Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ: Φιλανθρωπική εκδήλωση για την ενίσχυση των άνεργων ναυτικών

Στις 21 Δεκεμβρίου, μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα, δεκάδες συνάνθρωποί μας, άνεργοι ναυτικοί αλλά και ευάλωτες ομάδες του Βύρωνα, θα βρουν αγάπη και μια ενίσχυση για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στοχεύει να προσφέρει υποστήριξη σε εκατοντάδες οικογένειες, εμπλουτίζοντας με χαρά και ελπίδα το γιορτινό τους τραπέζι.

Επιπλέον, η Ένωση έχει σχεδιάσει τη διανομή δωροεπιταγών από σουπερμάρκετ και άλλων τροφίμων, ως μέρος αυτής της προσπάθειας αλληλεγγύης, με την ανεκτίμητη υποστήριξη της Παναγίας Παρηγορήτριας. Αυτή η πρωτοβουλία αντανακλά την αγάπη και την ανθρωπιά της Ένωσης, η οποία επιδιώκει να φωτίσει τις ζωές των οικογενειών που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Η Πανελλήνια Ένωση πληρωμάτων έχει εργαστεί σκληρά γι’αυτή την εκδήλωση και μεταξύ άλλων έχει καταφέρει να συγκεντρώσει δωροεπιταγές από σούπερ μάρκετ και άλλα τρόφιμα με την υποστήριξη της Εκκλησίας της Παναγίας Παρηγορήτριας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ