Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Βίντεο από τον 43χρονο λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία του

Είναι μόλις λίγα λεπτά πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 43χρονος βγαίνει από την πολυκατοικία όπου διαμένει. Λίγα λεπτά αργότερα, δέχεται επίθεση με μαχαίρι από την 39χρονη μπροστά από το όχημά του.

Ακολούθως ο άνδρας προσπαθεί να διαφύγει όταν εκείνη συνεχίζει να τον μαχαιρώνει μέχρι θανάτου χρησιμοποιόντας μάλιστα ένα δεύτερο μαχαίρι.

Αυτόπτης μάρτυρας του άγριου εγκλήματος, η σύζυγος του θύματος, η οποία παρακολουθούσε έντρομη από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας την δολοφονία του, η οποία έντρομη ειδοποίησε την αστυνομία.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τα τελευταία λεπτά λίγο πριν την δολοφονία του 43χρονου:

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η σύζυγος του 43χρονου, ο οποίος ήταν πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία, είχε ανακαλύψει την παράνομη ερωτική του σχέση και μάλιστα τον είχε παρακολουθήσει τις προηγούμενες ημέρες και τον είδε μαζί με την ερωμένη του. Μετά από αυτό, ο 43χρονος ανακοίνωσε στην 38χρονη ότι θα χώριζαν, καθώς δεν ήθελε να διαλύσει την οικογένειά του.

Όμως, εκείνη δεν μπορούσε να δεχτεί την απόφασή του και είχε καυγαδίσει πολλές φορές μαζί του, απαιτώντας να χωρίσει την σύζυγό του και να μείνει μαζί της. Όταν διαπίστωσε ότι ο ξυλουργός ήταν ανένδοτος, πήρε την απόφαση να φτάσει στο έγκλημα και του έστησε καρτέρι στο σημείο όπου είχε δει το αυτοκίνητό του, κοντά στο σπίτι του που βρίσκεται δίπλα στο 4ο Γυμνάσιο της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Μπαμ που κυκλοφορεί: Πως στήθηκαν 22 ματς στην Ελλάδα!

Μητροπολίτης Γαβριήλ: Βόμβα στα θεμέλια της οικογένειας το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ