Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης : «Δεν είναι όλα ρόδινα στις περιοδείες μου, υπάρχουν και φραστικές επιθέσεις, υπάρχει και κόσμος που αρνείται να μου σφίξει το χέρι»

Για τις άβολες στιγμές κατά την διάρκεια της περιοδείας του, μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα διαδικτυακό Q&A, στο οποίο είπε πως δεν είναι όλα ρόδινα, καθώς και φραστικές επιθέσεις έχει δεχτεί και έχουν υπάρχει άνθρωποι που αρνήθηκαν να του δώσουν το χέρι.

«Όχι, δεν είναι όλο αγκαλιές, υπάρχουν και φραστικές επιθέσεις, υπάρχει και κόσμος που αρνείται να μου σφίξει το χέρι» απάντησε με ειλικρίνεια ο Στέφανος Κασσελάκης ερωτηθείς από ακόλουθό του αν «όπου πάει τον αγκαλιάζει ο κόσμος ή αυτό προβάλει στα social».

Κατά τη διάρκεια Q&A στο Instagram, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ρωτήθηκε ουσιαστικά αν όλα όσο προβάλλονται στα social media του, είναι «ρόδινα». Ο Στέφανος Κασσελάκης με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχθηκε ότι υπάρχουν και «άβολες» στιγμές και μάλιστα κάλεσε τον άνθρωπο που του απηύθυνε την σχετική ερώτηση να δει από κοντά την καμπάνια, που άλλωστε είναι ανοιχτή σε όλους.

Πιο συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης λέει «όχι, δεν είναι όλο αγκαλιές, υπάρχουν και φραστικές επιθέσεις, υπάρχουν και κόσμος που αρνείται να μου σφίξει το χέρι. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχω ενοχλήσει κανέναν στη χώρα μας, ένα ευρώ δεν έχω πάρει, πραγματικά θέλω να προσφέρω, ακόμα και αν αυτό ενοχλεί κάποιον το σέβομαι», συνεχίζει.

«Από εκεί και πέρα θα έλεγα ότι εννέα στους δέκα, είναι πάρα πολύ θετικοί και θερμοί με αγκαλιά και λόγια όπως, προχώρα μη μασάς». Άλλοι είναι θετικοί γιατί απλά εκτιμούν ότι αλλάζουμε τα πράγματα, ότι είμαστε μέσα στην κοινωνία, και λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι τα social μου αντανακλούν την πραγματικότητα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λάρισα – Στέφανος Κασσελάκης: «Χρειάζεται να έχουμε μια καλύτερη ζωή τώρα και όχι μια σταθερότητα στον πάτο»

Ο Κασσελάκης επικοινώνησε με τον 13χρονο που τον είπε «π@@στ@ρα» – Τι του είπαν οι γονείς του

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ