Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Η Αυτοδιοίκηση της διεκδίκησης ή του… μπουφέ;

Καταγγελτικός και αποφασισμένος να στηλιτεύσει τα «αυτιστικά», νεοπλουτίστικα χαρακτηριστικά άλλων, προ κρίσης, εποχών, που κυριαρχούν στην Αυτοδιοίκηση, εμφανίζεται ο δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, Αλέξης Καλοκαιρινός.

Από τη ΜΑΡΊΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΚΟΥ

Με αφορμή το συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Caravel», ο δήμαρχος Ηρακλείου σημείωσε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο ότι «η πολυτέλεια αυτού του συνεδρίου είναι αναντίστοιχη με τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης. Εδώ είμαστε να διεκδικούμε χρήματα για τους δημότες, όχι για να κάνουμε αυτοκατανάλωση». Υπενθύμισε επίσης ότι ο ρόλος των αιρετών της Αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι η προσφορά προς τους πολίτες και τις πόλεις και όχι η «αυτοκατανάλωση», φωτογραφίζοντας τα άφθονα εδέσματα του μπουφέ που κυριαρχούσε στον χώρο του συνεδρίου.

Ο κ. Καλοκαιρινός σχολιάζοντας τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης τόνισε δηκτικά ότι «δεν νομίζω ότι γίναμε σοφότεροι, ούτε ότι κάναμε κάποιον άλλο σοφότερο. Εύχομαι η Αυτοδιοίκηση να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, δηλαδή να γίνει πολύ περισσότερο διεκδικητική από όσο είναι σήμερα».

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί και τη στήλη ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΝΑΛΕΚΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Viral έγινε ζευγάρι στην Σύρο πήγε στην εκκλησία για να παντρευτεί με τρακτέρ (Βίντεο)

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες, κλοπές και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων σε Αττική και Πελοπόννησο

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ