Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Οι «Θρύλοι» του Ολυμπιακού που είναι προσκεκλημένοι στον τελικό

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του και στο πλευρό του θα βρεθούν πρώην παίκτες και προπονητές έπειτα από πρόσκληση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, στο μεγάλο τελικό έχουν προσκληθεί πολλά μεγάλα ονόματα, όπως ο Ερνέστο Βαλβέρδε που θα δώσει το «παρών», αλλά και τους Μάρκο Σίλβα, Πέδρο Μαρτίνς, Νταβίντ Φουστέρ (ο οποίος δεν θα δώσει το «παρών», αλλά έστειλε μήνυμα προς την ομάδα), Τσόρι Ντομίνγκες, Ρομπέρτο Χιμένες και Κέβιν Μιραλάς.

Φυσικά προσκλήσεις έχουν σταλεί και σε άλλους πρώην παίκτες/αστέρες όπως οι Αμπιντάλ, Γκιγιέρμε, Ελαμπντελαουί, Ραφίνια και Πάντελιτς. Ξεχωριστές προσκλήσεις έχει στείλει και ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει στείλει συγκεκριμένα ήδη 30 προσκλήσεις σε πρώην ερυθρόλευκους παίκτες.

Τέλος, πρόσκληση, σύμφωνα με τον Filathlos.gr,  έχει λάβει και ο Σωκράτης Κόκκαλης, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί εάν θα δώσει το «παρών», ενώ δεδομένα ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως δήλωσε στην πορτογαλική «Record».

«Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή την ωραία χειρονομία που έκανε ο Ολυμπιακός για μένα, επιτρέποντάς μου να είμαι στον τελικό μιας διοργάνωσης στην οποία κάναμε τα δυνατά μας. Είναι μια εξαιρετική λεπτομέρεια από τον σύλλογο. Εύχομαι στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τα καλύτερα», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Με τον Καρβαλιάλ ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-2 της Μπάτσκα Τόπολα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης» και χάρη σε αυτό το τρίποντο συνέχισε στα νοκ άουτ του Conference League, φτάνοντας στον τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη 48χρονος οπαδός με μαχαίρι και διακριτικά της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια

Δημογλίδου για τελικό Conference League: «Τα μέτρα ασφαλείας είναι επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων»

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ