Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Σοκ: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο “αγνώστου διαμονής” φερόμενος δράστης του βιασμού και μαχαιρώματος 33χρονης στην Ομόνοια

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 27χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε και να βίασε την 33χρονη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αστυνομία κατέθεσε ότι δεν έχει μόνιμη διαμονή!

Σοκ έχει προκαλέσει η απόφαση των δικαστικών αρχών να αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους τον 27χρονο που αρχικά δεν αναγνώρισε το θύμα ως δράστη αλλά στη συνέχεια κατέθεσε ότι αυτός είναι και έδωσε μάλιστα και τα στοιχεία του. Τώρα πως είναι δυνατόν να δώσει κανονική κατάθεση μια γυναίκα με πρησμένο πρόσωπο και σπασμένη γνάθο είναι ένα ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσουν οι αρχές.

Δείτε τι φρικτές φωτογραφίες της 33χρονης

33χρονης

33χρονης

Σύμφωνα με το Mega, οι όροι που επιβλήθηκαν στον 27χρονο είναι η παρουσία του 2 φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και η απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Την ίδια ώρα, η 33χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και φέρει κακώσεις σε όλο της το σώμα, κυρίως στα χέρια και στα πόδια, καθώς και τραύματα από μαχαίρι στον μηρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας 27/5, συνάντησε τον κατηγορούμενο, τον οποίο δεν γνωρίζει, στον δρόμο και συμφώνησαν να μεταβούν στο σπίτι του, προκειμένου να έρθουν σε σεξουαλική επαφή.

Όταν η γυναίκα πήγε στο σπίτι του, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε, χτυπώντας την και την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα, παρά την θέληση της, κατά τη διάρκεια του οποίου εξακολουθούσε να την χτυπάει, ενώ από εκείνη τη στιγμή και μετέπειτα δεν μπορούσε να ανακαλέσει τίποτα στη μνήμη της. Όταν η γυναίκα ξύπνησε κάλεσε σε βοήθεια, με τους Αστυνομικούς να την εντοπίζουν τελικά.

Ο συλληφθείς, το πρωί της Τρίτης 28/5, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης στην 26ο Ανακριτικό Τμήμα Αθηνών, όπου διατάχθηκε η επαναπροσαγωγή του για σήμερα, 31/5.

Τι λέει η μητέρα του θύματος

Η μητέρα της κοπέλας, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι, «μάλλον με βία το κράτησε, γιατί απ’ ότι κατάλαβα εγώ το είχε κλειδώσει σε ένα γκαράζ και το κράταγε εκεί μέρες, ήθελε να φύγει και μετά το είχε χτυπήσει με έναν τρόπο που δεν ξέρω αν αυτός λέγεται άνθρωπος».

Σχετικά με τα τραύματα που φέρει η κοπέλα, η μητέρα απάντησε πως, «το έχει χτυπήσει πάρα πολύ, παντού. Με ξύλο, με σίδερο, δεν ξέρω, δεμένη την είχε… Φοβάται γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το χτύπησε τώρα, που το έστειλε στο νοσοκομείο, το είχε χτυπήσει και πριν από περίπου δυο μήνες. Τον ήξερε μήνες και την είχε χτυπήσει πολύ βαριά με σημάδια στα μάτια, στο κεφάλι. Μάλιστα.. και τώρα την έσυρε και την χτύπησε, να πέθαινε, δεν ξέρω, έτσι όπως είναι χτυπημένη… δεν ξέρω τι να πω». Η άτυχη 33χρονη γυναίκα, μάλιστα, μετά το περιστατικό, είπε στη μητέρα της ότι, «με χτύπησε αυτός, τι κακό του έχω κάνει, κάτι λόγια λέει και καθαρά-καθαρά δεν μιλάει».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρό τροχαίο στη Γέφυρα Αχελώου – Υπήρξαν εγκλωβισμένοι σε αυτοκίνητα

Ληστής πυροβόλησε 50χρονο μέσα σε νεκροταφείο και εξαφανίστηκε

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ