Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Θρήνος για τον μικρό 6χρονο Νικόλα που πνίγηκε στη θάλασσα!

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου στα νότια του νομού Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Άρβης.

Άγνωστο πώς, ένα μικρό αγοράκι ηλικίας 6-7 ετών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πνίγηκε στη θάλασσα, σύμφωνα με το cretalive.gr!

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές. Κάτοικοι και περαστικοί έτρεξαν στο σημείο και με τη βοήθεια απινιδωτή και γιατρού, σύμφωνα με μαρτυρίες, έγιναν προσπάθειες για να επανέλθει το παιδί. Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε…

Δήμαρχος Βιάννου: «Το παιδί πήγε μόνο του στην παραλία»

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Βιάννου, Παύλο Μπαριτάκη, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, ο μικρός ήταν ηλικίας περίπου επτά ετών, παιδί Αλβανών μεταναστών που εργάζονται τα τελευταία χρόνια σε θερμοκήπια της περιοχής. Παράλληλα σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο ίδιος, ο μικρός που αγαπούσε πολύ τη θάλασσα, ζητούσε επίμονα από την μητέρα του να τον πάει για μπάνιο. Ο μικρός κάποια στιγμή ξέφυγε από την προσοχή της και πήγε στην παραλία δίπλα στο αλιευτικό καταφύγιο της Άρβης.

Η παραλία είχε πολύ κόσμο εκείνη την ώρα και οι άνεμοι δεν ξεπερνούσαν σε ένταση τα τέσσερα μποφόρ. Κάνεις όμως δεν αντιλήφθηκε ότι ο μικρός αντιμετώπιζε πρόβλημα στο νερό, ώσπου είδε ότι ο άτυχος 7χρονος επέπλεε μπρούμυτα στη θάλασσα.

Οι γονείς του μικρού οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για κατάθεση, καθώς σύμφωνα με το νόμο, θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

ΔIΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρίχτα Ηλία, ρίχτα: Πέταξαν λουλούδια με εκσκαφέα σε πανηγύρι

Πήλιο: Σε γυναίκα από την Αυστρία ανήκει η σορός που απανθρακώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ