Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Τζο Μπάιντεν: Δημοσιογράφος απολύθηκε γιατί είχε προσυμφωνήσει τις ερωτήσεις με το επιτελείο του

Μια δημοσιογράφος από έναν ραδιοφωνικό σταθμό απολύθηκε αφού παραδέχτηκε ότι πήρε συνέντευξη από τον Τζο Μπάιντεν με προκαθορισμένες ερωτήσεις που είχαν συμφωνηθεί με την ομάδα της εκστρατείας του.

«Η συνέντευξη περιλάμβανε ερωτήσεις που είχαν δοθεί εκ των προτέρων από τον Λευκό Οίκο, κάτι που αντίκειται στις αρχές μας να παραμένουμε ένα ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης που λογοδοτεί στους ακροατές μας», ανέφερε η πρόεδρος του σταθμού «WURD Radio» σχετικά με την απόλυση της δημοσιογράφου μετά την αποκάλυψη των γεγονότων της συνέντευξης με τον Τζο Μπάιντεν.

Η πρόεδρος του ραδιοφωνικού σταθμού με έδρα τη Φιλαδέλφεια δήλωσε την Κυριακή ότι «η κα Lawful-Sanders και το WURD Radio αποφάσισαν από κοινού να τερματίσουν άμεσα τη συνεργασία τους».

Η συνέντευξη της Andrea Lawful-Sanders με τον Τζο Μπάιντεν πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη. Ωστόσο, την ίδια μέρα αποκάλυψε σε εκπομπή του CNN ότι είχε λάβει οκτώ ερωτήσεις από την εκστρατεία Μπάιντεν και χρησιμοποίησε τέσσερις από αυτές, που αφορούσαν τα θέματα των εκλογών, τα επιτεύγματα του προέδρου, τις επιδόσεις του στο ντιμπέιτ και τι θα έλεγε στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους.

«Το WURD Radio δεν είναι φερέφωνο του Μπάιντεν ή οποιασδήποτε άλλης κυβέρνησης», δήλωσε ο σταθμός. Τέλος, η πρόεδρος του σταθμού υπογράμμισε ότι δεν συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις για τη συνέντευξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ισραηλινά άρματα μάχης σφυροκοπούν συνοικίες της Πόλης της Γάζας

Αυστηρό μήνυμα Γεωργιάδη στους ιδιώτες ιατρούς για την στελέχωση του ΕΣΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ