Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Το “αντίο” της Φενέρμπαχτσε στον Παπαγιάννη, ανακοινώνεται από τη Μονακό

Παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε αποτελεί ο Γιώργος Παπαγιάννης (2.20 μέτρα, 27 ετών), που θα αποτελέσει νέο παίκτη της Μονακό.

Παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε αποτελεί με κάθε επισημότητα ο Γιώργος Παπαγιάννης (2.20 μέτρα, 27 ετών), με τους Τούρκους να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα σέντερ το μεσημέρι της Τρίτης (9/7).

Προς επιβεβαίωση των πληροφοριών του Σπύρου Καβαλιεράτου στην εκπομπή του SPORT24, “LIVE Μεταγραφές”, ο Παπαγιάννης θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα από τη Μονακό, η οποία προσδοκούσε να τον αποκτήσει.

Ο 27χρονος διεθνής θα υπογράψει συμβόλαιο 1.5 εκατομμυρίου ευρώ για τον επόμενο χρόνο και θα επανενωθεί με τον Νικ Καλάθη στους Μονεγάσκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε:

“Χωρίσαμε τους δρόμους με τον αθλητή μας Γιώργο Παπαγιάννη, που ήταν στο ρόστερ της Φενέρμπαχτσε τη σεζόν 2023/24. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Παπαγιάννη για τη συνεισφορά του στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε και του ευχόμαστε επιτυχία στη νέα φάση της καριέρας του”.

πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Euro 2024: Ισπανία – Γαλλία (22:00) για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης

Ο πρόεδρος των Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, για τον Σάσα Βεζένκοβ: “Θα δούμε αν θα τραβήξει η υπόθεση για ημέρες ή για μήνες”

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ