Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Παναθηναϊκός AKTOR: Ζήτησε το Παναθηναϊκό Στάδιο για τη διεξαγωγή του “Παύλος Γιαννακόπουλος”

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ζήτησε το Παναθηναϊκό Στάδιο, ώστε να διεξαχθεί εκεί το φετινό τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, που είναι να προγραμματισμένο για τις 20-21 Σεπτεμβρίου.

Στο Καλλιμάρμαρο θέλει να διοργανώσει φέτος το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” ο Παναθηναϊκός AKTOR. Η πράσινη ΚΑΕ έχει καταθέσει ήδη σχετικό αίτημα και όπως φαίνεται η απάντηση αναμένεται να είναι θετική.

Ο λόγος για τον οποίο ο Παναθηναϊκός θέλει να διεξάγει στο Παναθηναϊκό Στάδιο το ετήσιο τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, έχει να κάνει με τις εργασίες ανακαίνισης που πραγματοποιούνται στο ΟΑΚΑ, το οποίο δεν θα είναι διαθέσιμο στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, τις ημερομηνίες που έχει προγραμματιστεί δηλαδή το τουρνουά.

Να σημειώσουμε πως οι φετινές ομάδες που έχουν προσκαλέσει οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας είναι η Παρτίζαν, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Αναντολού Εφές.

Το εγχείρημα διεξαγωγής του “Παύλος Γιαννακόπουλος” στο Παναθηναϊκό Στάδιο μπορεί να φάνταζε δύσκολο εκ πρώτης όψεως, ωστόσο, δεν είναι ακατόρθωτο, μιας και εκεί έχουν διοργανωθεί αθλητικά events στο πρόσφατο παρελθόν, όπως το Davis Cup, στο οποίο συμμετείχε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού Σταδίου, τα αιτήματα για διεξαγωγής ιδιωτικής εκδήλωσης στο Καλλιμάρμαρο πρέπει να αποστέλλονται τόσο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όσο και στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεώτερων Μνημείων (ΚΣΝΜ) του Υπουργιου Πολιτισμού, με την αναλυτική και λεπτομερή περιγραφή του σχεδιαζόμενου event. Αν και εφόσον το εν λόγω αίτημα εγκριθεί, προβλέπεται υπογραφή σχετικού συμφωνητικού.

πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το “αντίο” της Φενέρμπαχτσε στον Παπαγιάννη, ανακοινώνεται από τη Μονακό

Ναν: “Φίλοι του Παναθηναϊκού, ας πάμε το ελληνικό μπάσκετ σε ένα επίπεδο που δεν έχει δει ποτέ”

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ