Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 35χρονου Αλβανού στις φυλακές

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή που είχε γίνει στις φυλακές Κορυδαλλού στα τέλη του περασμένου Ιουνίου και είχε ως κατάληξη ο Αλβανός  Αλφόνς Ντότσι, να πέσει νεκρός και ακόμη ένας 46χρονος να τραυματιστεί είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνεται η στιγμή που δύο κρατούμενοι προσεγγίζουν τον 35χρονο βαρυποινίτη και του επιτίθενται με μαχαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Φυλακές Κορυδαλλού: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονίας – Είναι 35χρονος Αλβανός – Για ασήμαντη αφορμή το φονικό

ΕΦΚΑ: Έγκυος έκανε αίτηση για επίδομα μητρότητας και της είπαν ότι είναι άντρας 

Ζακ Κωστόπουλος: Σε κατ οίκον περιορισμό ο κοσμηματοπώλης, στην φυλακή ο μεσίτης

 

Δράστης της δολοφονίας ένας επίσης αλβανός βαρυποινίτης, ο οποίος με αυτοσχέδιο μαχαίρι του καταφέρνει θανάσιμα τραύματα στην κοιλιά και στο στήθος και στη συνέχεια προσπαθεί να κρυφτεί.

Τελικά μετά από έρευνα, ο δράστης της δολοφονίας εντοπίστηκε και ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι αφορμή ήταν η αντιδικία τους για το αν πρέπει ή όχι να επιστρέψουν στα κελιά τους λόγω ζέστης. Πλέον όμως μετά και τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό εξετάζονται κι άλλα σενάρια…

Ο 35χρονος, που έπεσε νεκρός, ήταν έγκλειστος για τη δολοφονία ενός επιχειρηματία –κατά τη διάρκεια ληστείας- το 2017, ενώ σε άλλη ληστεία είχε χτυπήσει στο κεφάλι με το όπλο του μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία κατέληξε αργότερα.

Επίσης, το 2018 είχε αποδράσει από πλοίο στον Πειραιά –κατά τη μεταφορά του σε φυλακή- ενώ δύο ημέρες αργότερα τον εντόπισαν σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου συνελήφθη με επέμβαση της ΕΚΑΜ.

Πηγή: protothema.gr /newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ