Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Δολοφονία τοπογράφου ΕΛ.ΑΣ.: «Ακόμα δεν υπάρχει κάποιος στο κάδρο ως ηθικός αυτουργός»

Μπορεί γνωστός ποινικός «ωραίος Τζορτζ» να συνελήφθη πολύ γρήγορα και να οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης όμως σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ δεν έχει βρεθεί ακόμη ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας.

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος τύπου ΕΛ.ΑΣ, μίλησε για την υπόθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. «Για αυτήν την υπόθεση ήρθε πολύ γρήγορα η σύλληψη του φερόμενου φυσικού αυτουργού. Συνεχίζουμε κι εργαζόμαστε να ενισχύσουμε την κατηγορία και να φτάσουμε στον ηθικό αυτουργό. Ακόμα δεν υπάρχει κάποιος στο κάδρο. Ελέγχεται η δραστηριότητα αυτού του ανθρώπου. Πέρα από μία καταγγελία στο παρελθόν, δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Ο Γιάννης Μαρακάκης σχολίασε πως τα περιστατικά βίας έχουν αυξηθεί πού και αυτό που θεωρεί πως ίσως οδηγήσει σε αποτελέσματα θα είναι ο έλεγχος και άλλων δολοφονιών στη Μύκονο.

«Με γνώμονα τα χρήμα, αυτό οδηγεί σε αίμα. Θεωρώ πως τίποτα δεν μένει κρυφό. Υπάρχει μία σοβαρή διόρθωση σε ότι αφορά την ενεργοποίηση της αγοράς στις Κυκλάδες, με κύριο θύμα την Μύκονο».

Όπως είπε η Κωνσταντία Δημογλίδου, οι έρευνες των Αρχών για το οργανωμένο έγκλημα δεν αφορά μόνο το νησί της Μυκόνου αλλά και άλλα νησιά.

«Δεν είναι θέμα ημερών η εύρεση του ηθικού αυτουργού. Τώρα προσπαθούμε να κάνουμε ανάκτηση των δεδομένων κα φαντάζομαι πω το επόμενο διάστημα θα έχουν αποτελέσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών 41χρονος – Πώς τον εντόπισαν οι αστυνομικοί
Χανιά: Νεκρή τουρίστρια που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Γεωργιούπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ