Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Αμφιλοχία: Δύο φορές τον είχε μηνύσει το θύμα – Φέρεται να κρατούσε όμηρο την 13χρονη κόρη τους – Τι λέει η μητέρα της 37χρονης

Συνταράσσουν οι αποκαλύψεις για τη νέα γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία με τον 42χρονο που έστησε καρτέρι θανάτου στην 37χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και τη δολοφόνησε με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μια νεαρή γυναίκα που συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/7). Εκτιμάται ότι η παθολογική ζήλια πιθανολογείται πως ήταν η αιτία της γυναικοκτονίας.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από τους γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα είχε υποβάλει μήνυση για απειλές που είχε δεχθεί από τον 42χρονο. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά.

Ο δράστης φέρεται να κρατούσε όμηρο τη 13χρονη κόρη του ώστε να υποχρεώσει την άτυχη γυναίκα να γυρίσει στο σπίτι.

 

«Έλα, αλλιώς θα την σκοτώσω», έλεγε. Το παιδί, έντρομο, έστειλε μήνυμα σε γειτόνισσα και εκείνη κατάφερε να το βγάλει από το σπίτι και να κλειδώσει μέσα τον δράστη, σύμφωνα με το e-maistros.gr. Εκείνος συνέχιζε τις απειλές, ώσπου η εν διαστάσει σύζυγός του επέστρεψε με το αυτοκίνητό της στο σπίτι.

Τότε, ο 43χρονος που δεν μπορούσε να βγει από το κλειδωμένο σπίτι, πήδηξε από το μπαλκόνι στο καπό του αυτοκινήτου και πυροβόλησε χωρίς δεύτερη σκέψη. Έριξε και δεύτερη φορά αποτελειώνοντας την 36χρονη και αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική ομάδα αθίγγανων που διέπραττε συστηματικά κλοπές στη Ρόδο

Τραγικό: Μητέρα δύο παιδιών η 44χρονη που σκοτώθηκε από κλαδί πλατάνου σε καφετέρια

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ