Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια: Αναποδιές θα φέρει η ιδιόμορφη Πανσέληνος

Η Σελήνη θα είναι στον Σκορπιό (14/7), γι’ αυτό θα υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις σε κρίσιμα θέματα της ανθρώπινης καθημερινότητας. Αρνητική όψη θα συμβεί μεταξύ του Άρη και του Ουρανού (15/7). Θα ακυρωθούν πολλές επαγγελματικές συμφωνίες και θα γίνουν πολλοί καβγάδες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στα ερωτικά των ανύπαντρων ζευγαριών. Τη 16η ημέρα του Ιουλίου η Σελήνη θα έχει θετικές όψεις με την Αφροδίτη, με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα.

Θα ηρεμήσουν τα άτομα που έχουν διαφωνίες και θα βρουν λύσεις για όλα. Στον Τοξότη θα πάει η Σελήνη (17/7) και θα φέρει ψευδαισθήσεις. Θα επικρατήσει η πλάνη και πολλές κουβέντες θα παρερμηνευτούν. Σε δυσαρμονική όψη θα βρεθεί ο Ήλιος με τον Ουρανό (18/7). Είναι καλό να αναβληθούν όλες οι σημαντικές υπογραφές επίσημων εγγράφων. Αυτή την εποχή δεν είναι καλό να βγουν συμπεράσματα. Ευνοϊκή όψη θα έχει ο Άρης με τον Ποσειδώνα (20/7). Ο Άρης θα μπει στους Διδύμους και θα προωθήσει τις επιτυχημένες δημόσιες σχέσεις. Στις 21 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου. Ταυτόχρονα θα υπάρξει σύνοδος με τον Πλούτωνα και ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα. Στην Πανσέληνο θα συμμετέχει και η σύνοδος Άρη – Ουρανού. Αναποδιές στην πολιτική, στα οικονομικά και στην κοινωνική ζωή των παντρεμένων ατόμων θα προκαλέσει η μυστηριακή ενέργεια της ιδιόμορφης Πανσελήνου.

 

Κριός 21/3 – 19/4 Κυνηγήστε τους στόχους σας

Το στρες σάς έχει κάνει να μην έχετε μεγάλη διάθεση να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας. Κάντε παρέα με αισιόδοξους ανθρώπους. Δεν σας ταιριάζουν οι κατσούφηδες άνθρωποι. Ο Ήλιος θα είναι μέχρι τις 22/7 στον Καρκίνο. Να κυνηγήσετε με πείσμα τους στόχους σας στα οικονομικά σας και θα τα καταφέρετε. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία (21/7) θα σας ευνοήσει στα αισθηματικά. Ζητήστε αυτό που ποθείτε από το ταίρι σας και θα φτιάξουν τα ερωτικά σας.

Φυτό: Αρκουδοβότανο

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Ερυθρίτης και Κορναλίνη Κόκκινη

 

Ταύρος 20/4 – 20/5 Προσπαθήστε για αυτοβελτίωση

Καλύτερα να μην κρίνετε τους άλλους ανθρώπους όταν δεν σας ενοχλούν. Βρίσκεστε σε διαφορετική θέση και δεν μπορείτε να ξέρετε πώς νιώθουν. Διορθώστε τα λάθη σας και προσπαθήστε να φτάσετε στην αυτοβελτίωσή σας. Η σύνοδος Άρη – Ουρανού θα σας φέρει δυσκολίες. Θα υπάρξει αύξηση των κερδών στα οικονομικά σας. Στα ερωτικά θα σας ικανοποιήσει το ταίρι σας αν περιορίσετε τον εγωισμό σας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα (από 19 έως 27/7) και το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία θα ευνοήσουν όλες τις δραστηριότητές σας.

Φυτό: Αρμπαρόριζα

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Πράσινος Κινέζικος Χαλαζίας και Μαλαχίτης

 

Δίδυμοι 21/5 – 20/6 Περισσότερη αισιοδοξία

Ξεχάστε τα εμπόδια της καθημερινότητας που σας κούρασαν ψυχολογικά. Μπορεί να απογοητεύεστε και να λέτε ότι οι δυνάμεις σας εξαντλήθηκαν, όμως δεν ισχύει. Σας πιάνει το παράπονο, γιατί δεν έχετε δει ακόμα τα αποτελέσματα που επιθυμείτε στα οικονομικά σας. Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας (από 20 έως 31/7) και θα τα φέρει όλα βολικά. Επικοινωνιακά εμπόδια στα ερωτικά σας. Ο Κρόνος θα είναι στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και σε λίγο θα πραγματοποιήσει τετράγωνο με τον Δία. Μην κάνετε ανοίγματα για να μην έχετε μπερδέματα.

Φυτό: Σαπουνόχορτο

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Ακτινόλιθος Λευκός και Λαζουλίτης

 

Καρκίνος 21/6 – 22/7 Ασχοληθείτε με την υγεία σας

Καταναλώνετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να βοηθάτε τους δικούς σας ανθρώπους, χωρίς να προστατεύετε τον εαυτό σας. Ο Ήλιος θα είναι στο ζώδιό σας έως τις 21/7 και θα σας προστατεύει. Να ασχοληθείτε με την υγεία σας πριν να είναι αργά. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία θα κάνει τα οικονομικά σας να ανακάμψουν σύντομα. Η Πανσέληνος της 21ης Ιουλίου θα ευνοήσει τα ερωτικά σας. Οι καβγάδες θα είναι ανώδυνοι για τα αισθηματικά σας.

Φυτό: Πελαργόνιο

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Φεγγαρόπετρα Ζαχαρί και Ροζ Οπάλιο

 

Λέων 23/7 – 22/8 Καλοτυχία στα οικονομικά

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας (από τις 19 έως τις 27/7). Το εξάγωνο Άρη – Αφροδίτης θα σας βοηθήσει σε όλα. Πρέπει να ασχοληθείτε με την αυτοβελτίωσή σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να βρείτε τον τρόπο που θα σας κάνει να διορθώσετε τα λάθη σας. Ο Ουρανός θα είναι στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και θα σας φέρει αξιόλογες ευκαιρίες. Καλοτυχία θα έχουν τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν εντάσεις, που θα φύγουν αν προκαλέσετε ερωτικά το ταίρι σας.

Φυτό: Ξινόχορτο Κερατιοφόρο

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Βραζιλιανίτης και Ουρανιοφανής

 

Παρθένος 23/8 – 22/9 Φερθείτε με διπλωματία

Ο Δίας θα είναι στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και πάει να σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο. Διώξτε τις στενοχώριες σας με το χαμόγελό σας. Μη δίνετε μεγάλη σημασία στα λόγια που ακούτε από τους κοντινούς σας ανθρώπους. Πολλές φορές οι άνθρωποι δεν εννοούν όσα λένε. Μέτρια θα είναι τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας να μην υποχωρείτε όταν σας ενοχλεί ο εγωισμός του/της συντρόφου σας. Να διεκδικείτε ό,τι θέλετε με διπλωματία.

Φυτό: Σοκολατένιος Κόσμος

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Πρενίτης και Μαύρο Αστέρι

 

Ζυγός 23/9 – 22/10 Αισιόδοξη άνοδος στα έσοδά σας

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και συνεχίστε να έχετε ευγενικούς τρόπους και ας καταλαβαίνετε ότι τα κοντινά σας άτομα σάς αδικούν. Ο Άρης θα είναι στους Διδύμους (από 20 έως 31/7) και θα σας προστατεύει. Αισιόδοξη αλλά μικρή άνοδο θα έχουν τα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη θα είναι στον Λέοντα (από 19 έως 27/7). Το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία (21/7) θα ευνοήσει τα ερωτικά σας. Αφήστε τη ρομαντική σας διάθεση να εισχωρήσει στον γάμο ή στην σχέση σας. Έτσι θα απομακρύνετε την πλήξη από τα ερωτικά σας.

Φυτό: Σάλβια Ανανά

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Νταμπουρίτης Δρούζη και Κροκοΐτης

 

Σκορπιός 23/10 – 21/11 Ανανεώστε τα ερωτικά σας

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να καταλάβετε τι σας ενοχλεί. Θα βιώσετε έναν εκνευρισμό μεγάλης διάρκειας. Ο Άρης θα είναι στους Διδύμους (από τις 20 έως τις 31/7). Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα θα σας ενισχύσει ψυχολογικά. Κάντε αποταμίευση όσο μπορείτε και μειώστε τα έξοδά σας. Τα οικονομικά σας θα έχουν σκαμπανεβάσματα. Φανερώστε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες στον/στη σύντροφό σας και τα ερωτικά σας θα ανανεωθούν.

Φυτό: Ευφορβία Λαθυρίς

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Τηκτίτης Πράσινος και Μπιξμπίτης

 

Τοξότης 22/11 – 21/12 Βελτίωση στα οικονομικά σας

Κρυμμένος στο υποσυνείδητό σας είναι ο τρόπος ενδυνάμωσης του ψυχικού σας κόσμου. Διώξτε μακριά τα άτομα που παίρνουν τη θετική σας ενέργεια. Με το πέρασμα του Άρη απέναντι από το ζώδιό σας από τις 20/7 και μετά όλα θα στρώσουν στα οικονομικά σας. Η διαίσθησή σας θα προστατέψει τα ερωτικά σας από τον εγωισμό του/της συντρόφου σας. Ο Δίας θα είναι απέναντι από το ζώδιό σας. Πάει να μπει σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Θα τα καταφέρετε σε όλα, αλλά θα ξεπεράσετε πολλές δυσκολίες.

Φυτό: Λούπινο

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Ζαφείρι Πράσινο και Κακοξενίτης

 

Αιγόκερως 22/12 – 19/1 Διώξτε την κούραση 

Τον φετινό Ιούλιο θα έχετε ψυχολογική κούραση, γι’ αυτό θα πρέπει να ηρεμήσετε για να την αντιμετωπίσετε. Ευτυχώς η καλή σας διάθεση δεν θα αργήσει να έρθει. Κρατήστε τα προσωπικά μυστικά σας μακριά από τους ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε. Το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα (20/7) θα τονώσει την ψυχολογία σας. Μετριότητα θα επικρατήσει στα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος (212/7) θα ενισχύσει τον ρομαντισμό στα ερωτικά σας. Τα αισθηματικά σας θα σας ευχαριστήσουν, γιατί το ταίρι σας θα σταματήσει τα εγωιστικά καμώματά του.

Φυτό: Σιμπούλα

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Πουρπουρίτης και Ηλιοτρόπιο

 

Υδροχόος 20/1 – 18/2 Πάρτε τώρα πρωτοβουλίες

Συγκρατήστε τα νεύρα σας και θα πετύχετε με ευκολία τους στόχους σας. Διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας. Ο Πλούτωνας θα είναι ανάδρομος στον ζώδιό σας (από τις 1 έως τις 31/7). Μια μεγάλη στενοχώρια μπορεί να σας προκαλέσει ταραχή. Σκαμπανεβάσματα θα έχουν τα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος (21/7) θα σας φέρει αδιαθεσία. Φερθείτε ψύχραιμα και διώξτε το άγχος μακριά σας. Πάρτε περισσότερες πρωτοβουλίες στα ερωτικά σας. Κάντε κομπλιμέντα στο ταίρι σας.

Φυτό: Σίκορε

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Κβάντουμ Κουάτρο και Σπεκιουλαρίτης

 

Ιχθύες 19/2 – 20/3 Ακολουθήστε το ένστικτό σας

Φανερώστε στους κοντινούς σας ανθρώπους τη θέληση που έχετε για να αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά την αρνητική ενέργεια κάθε είδους. Έτσι θα απομακρυνθούν από κοντά σας τα άτομα που σας αντιπαθούν. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και θα φτάσετε στις επιτυχίες που επιθυμείτε. Θα συνέλθουν τα οικονομικά σας λόγω των απρόσμενων κερδών σας. Ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας (από την 1η έως τις 31/7). Παρ’ όλα αυτά θα σας ευνοήσει στα ερωτικά σας. Αγκαλιάστε με τρυφερότητα το ταίρι σας και θα νιώσετε την αγάπη που ποθείτε.

Φυτό: Μαυροσούσαμο Δαμασκηνό

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Τανζανίτης και Αμέθυστος Πράσινος

 

 

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ – ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024 – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ Α) ΣΤΗΝ ΤΑΝΤΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Β) ΣΤΟ ΡΕΙΚΙ 1ου, 2ου και 3ου MASTER TEACHER ΒΑΘΜΟΥ. ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ – ΤΗΛ.: 6972 983887

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ