Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Η στιγμή της επίθεσης του “δράκου” του Μεταξουργείου (βίντεο)

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του “δράκου” του Μεταξουργείου έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές μετά από καταγγελίες γυναικών ότι δέχτηκαν επίθεση από άνδρα ασιατικής υπηκοότητας στην περιοχή του Μεταξουργείου. Το eReportaz εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο από την στιγμή που γυναίκα δέχεται επίθεση από τον άγνωστο άνδρα.

Μάλιστα, ακούγεται στο βίντεο να να λέει ότι, «άσε με ήσυχη γιατί θα φας χαστούκι. Άσε με. Άσε με ήσυχη. Τι θέλεις μωρώ; Ρε φίλε, Ρε… Βοήθεια».

«Δράκος» στο Μεταξουργείο

Από τις αρχές Ιουλίου έχουν καταγραφεί πάνω από 5 επιθέσεις άγνωστου άνδρα, αλλοδαπού κατά τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, στην περιοχή του Μεταξουργείου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν καταγραφεί επιθέσεις κατά τις νυχτερινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου και συγκεκριμένα στις οδούς Θεμιστοκλέους και Ιάσωνος.

Στην περιοχή υπάρχουν πολλά διαμερίσματα airbnb με αμέτρητους τουρίστες, ειδικά αυτή τη περίοδο με τους αστυνομικούς να φοβούνται επίθεση. Για το λόγο αυτό η αστυνομία έχει βγάλει μεικτές περιπολίες, δηλαδή και άνδρες της ασφάλειας με πολιτικά αλλά και ομάδες ΔΙΑΣ, προς αποτροπή νέων επιθέσεων και την σύλληψη του αγνώστου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γυναικών τα χαρακτηριστικά του άγνωστου άνδρα είναι κοινά, ενώ σε βάρος του έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για επίθεση και απόπειρα βιασμού κατά αγνώστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βοιωτία: Νεκρός οδηγός φορτηγού που έπεσε σε γκρεμό (βίντεο)

Έτσι έκλεβε 16χρονος τα κινητά από θαμώνες σε καφετέριες (Βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ