Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα μέσω ΑΣΕΠ – Δείτε την προκήρυξη

Προκήρυξη διαγωνισμού για την κατάταξη 30 Πλοηγών Κυβερνητών και Πλοηγών Μηχανικών ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων και βοηθών Πλοηγών Μηχανικών ως Υπαξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων εξέδωσε το Πυροσβεστικό Σώμα. Η κατανομή και πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα γίνει ως εξής:

Πλοηγοί Κυβερνήτες (Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων) – 15 θέσεις
Πλοηγοί Μηχανικοί (Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων) – 10 θέσεις
Βοηθοί Πλοηγοί Μηχανικοί (Υπαξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων) – 5 θέσεις

Κάθε υποψήφιος/α μπορεί να υποβάλει 1 μόνο αίτηση για μία μόνο ειδικότητα

Υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκτυπώνουν στις δύο όψεις ενός φύλλου διαστάσεων Α4 (εμπρός – πίσω) από εξωτερικό σχετικό υπερσύνδεσμο (link) της ιστοσελίδας Πυροσβεστικού Σώματος, www.fireservice.gr την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό, την συμπληρώνουν και την αποστέλλουν – υποβάλλουν μαζί με πλήρη δικαιολογητικά ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ και μόνο με συστημένη επιστολή, έως και την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024, στην αρμόδια Πρωτοβάθμια Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών, στην ακόλουθη διεύθυνση: «Πρωτοβάθμια Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών Διαγωνισμού κατάταξης 30 Πλοηγών Κυβερνητών και Μηχανικών και Βοηθών Πλοηγών Μηχανικών Ειδικών Καθηκόντων στο Πυροσβεστικό Σώμα έτους 2024-2025. Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος Λεωφόρος Κηφισίας 37-39, Μαρούσι Αττικής Τ.Κ. 15123».

Το εμπρόθεσμο της υποβολής διαπιστώνεται από την ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου (δημοσίου ή ιδιωτικού).

Αιτήσεις ή δικαιολογητικά που υποβληθούν – αποσταλούν εκπρόθεσμα, ή με άλλη διαδικασία πέρα της ανωτέρω, δε γίνονται δεκτά, θεωρούνται ως μηδέποτε υποβληθέντα και δε λαμβάνονται υπόψη για το διαγωνισμό.

Με την αποστολή – υποβολή και πρωτοκόλληση της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης, ο/η υποψήφιος/α δεν έχει δικαίωμα να την ανακαλέσει ή να μεταβάλει τα δηλωθέντα σε αυτή στοιχεία, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών.

Ο/Η υποψήφιος/α ειδοποιείται μέσω του email που δήλωσε στην αίτηση συμμετοχής για τον αριθμό πρωτοκόλλου που έλαβε η αίτησή του προκειμένου με αυτόν να ακολουθεί και να ενημερώνεται για τα επόμενα στάδια του διαγωνισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα «πάνω κάτω» με τις έδρες στη Δυτική Αττική – Πρόσθετη επανακαταμέτρηση μετά την ένσταση Πουλή

Μακελάρης μικρών (ανυπεράσπιστων) ζώων σκορπά τον τρόμο στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ