Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Αλεξανδρούπολη: “Ποτάμια” οι δρόμοι μέσα σε μισή ώρα – “Κινδύνεψαν περιφράξεις σπιτιών” (φωτό-βίντεο)

Ποτάμια έγιναν οι δρόμοι της Αλεξανδρούπολης, μέσα σε μόλις μια ώρα από την έναρξη της έντονης βροχόπτωσης, το μεσημέρι της Τρίτης. Σπίτια κινδύνεψαν να πλημμυρίσουν, ενώ η ορμή του νερού παρέσυρε και αυτοκίνητα.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι πολλές, με τους αρμόδιους φορείς να βρίσκονται επί ποδός για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου και την παροχή βοήθειας, όπου είναι αναγκαίο.

Όπως αναφέρει στο Thesstoday.gr ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Βαγγέλης Πουλιλιός, “έχουμε ανοίξει δύο από τους τρεις δρόμους που έκλεισαν, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να κυκλοφοροήσουν, γιατί ειναι και τουριστική περίοδος. Πλημμύρισε το ρέμα Δικέλλου, που μαζεύει όλα τα νερά του ορεινού πεδίου, που έγιναν οι πυρκαγιές. Από τους χείμαρρους κινδύνεψαν περιφράξεις σπιτιών και δημιουργήθηκαν προβλήματα στην ύδρευση, ευτυχώς όμως οι άνθρωποι μπορούν να κυκλοφορήσουν”.

Ο δρόμος για τα Δίκελλα γέμισε με φερτά υλικά, κάνοντας ιδιαίτερα επικίνδυνη τη διέλευση στην Επαρχιακή Οδό Μάκρης Δικέλλων, αλλά και στην Εθνική Οδό.

Τα ρέματα έχουν ξεχειλύσει, δημιουργώντας λασπωμένα ποτάμια στους δρόμους, όπως φαίνεται στο βίντεο του Thesstoday.gr.

πηγή: thesstoday.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυφάδα: Λήστεψαν πρώην μοντέλο στη μέση του δρόμου, της πήραν δαχτυλίδι και ρολόι αξίας 100.000 ευρώ

Κρήτη: Οικοδόμος πήγε να απεγκλωβίσει 2 άτομα από φλεγόμενο όχημα… και παραλίγο να βρεθεί μπλεγμένος! (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ