Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Σακελλαροπούλου: Έριξε «πόρτα» στους γονείς των θυμάτων των Τεμπών (Βίντεο)

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου προσκάλεσε μόνο την οικογένεια της αγνοούμενης Εριέττας, η οποία ήταν μια από τους επιβάτες του μοιραίου τρένου στα Τέμπη, στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, «ξεχνώντας» τους υπόλοιπους συγγενείς, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία».

Στην δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, παρόλο που σωστά έλαβαν πρόσκληση πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, συγγενείς των θυμάτων από την φωτιά στο Μάτι, από το δυστύχημα στη Λιβύη, οι συγγενείς των θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος έμειναν εκτός, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση η ΠτΔ έχει προσκαλέσει επίσης στο Προεδρικό Μέγαρο τον 80χρονο Κώστα Τασιόπουλο ο οποίος απεγκλώβιζε πολίτες με τη βάρκα του εν μέσω της κακοκαιρίας «Ντάνιελ», κατοίκους χωριών του Έβρου που ήταν εθελοντές στις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Η αντίδραση της Έλενας Ακρίτα

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας – η ίδια που πέταγε λουλούδια στα βαγόνια των Τεμπών σαν να ήταν τα μπουζούκια – κάλεσε (ορθως) στην αποψινή δεξίωση τους συγγενείς των νεκρών στο Μάτι, αλλά όχι τους γονείς των νεκρών στα Τέμπη, με μοναδική εξαίρεση την οικογένεια της αδικοχαμένης Εριεττας», υπογραμμίζει σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα, συνοδεύοντάς τη με μία σχετική φωτογραφία.

«Τι φοβάται άραγε; Την οργή των οικογενειών; Να πάτε στην δεξίωση, μην παραλείψετε», συμπληρώνει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τζο Μπάιντεν ετοιμάζεται να μιλήσει για τους λόγους που τον ώθησαν να αποσυρθεί από την κούρσα των προεδρικών εκλογών

Χρ. Τριαντόπουλος για πλημμύρες στη Θεσσαλία: Μέχρι τώρα 12.661 επιχειρήσεις και αγρότες έλαβαν την προκαταβολή της κρατικής αρωγής

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ