Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Πάτρα: Διπλές κλήσεις από λάθος σε 1.863 οδηγούς!

Με τη μορφή του κατεπείγοντος συζητήθηκε χθες το πρωί στη δημοτική επιτροπή του Δήμου Πατρέων ένα σφάλμα του μηχανογραφικού συστήματος που καταγράφει τις κλήσεις για παράνομη στάθμευση στην πόλη.

Όπως αποκαλύφθηκε, μετά από έλεγχο των υπηρεσιών, λόγω προβλήματος του μηχανογραφικού συστήματος στο πρόγραμμα βεβαίωσης και διαχείρισης παραβάσεων ΚΟΚ διαπιστώθηκε ότι έχουν βεβαιωθεί κλήσεις σε δύο καταλόγους με συνέπεια στις καρτέλες των υπόχρεων να εμφανίζεται η ίδια κλήση δύο φορές (διπλοεγγραφή).

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης και συνεργασίας με την εταιρεία μηχανογράφησης που υποστηρίζει την ηλεκτρονική εφαρμογή εντοπίστηκαν οι κλήσεις που έχουν διπλοεγγραφεί οι οποίες ανέρχονται στις 1.863 και αντιστοιχούν σε ποσό ύψους 93.601 € .

Όλες οι κλήσεις έχουν κοπεί το 2024 και η αρμόδια Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου εισηγήθηκε τη διαγραφή του ποσού, για να επαναβεβαιωθεί στο μέλλον όπως πρέπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΓΑ: Αύριο η πίστωση 70 εκατ. ευρώ για την εξόφληση των πληγέντων από τις θεμονηνίες «Daniel» και «Elias»

MyCoast: Πάνω από 4.500 έλεγχοι σε 150 παραλίες και 750 επιχειρήσεις από καταγγελίες πολιτών – Τα πρόστιμα ξεπέρασαν τα 800.000 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ