Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Συνάδελφός της την βίαζε για χρόνια σε γηροκομείο – Τι αποκαλύπτει 35χρονη

Σε μια αποκάλυψη που προκαλεί σoκ προχώρησε μια γυναίκα, 35 ετών σήμερα, η οποία βιαζόταν επί σειρά ετών σε γηροκομείο από συνάδελφό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 35χρονη, σήμερα, γυναίκα στην τρυφερή ηλικία των 8 ετών είχε βιαστεί ξανά από συγγενικό της πρόσωπο και τώρα 25 χρόνια αργότερα έμελλε να βιώσει για δεύτερη φορά την απόλυτη φρίκη και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Η 35χρονη διαγνώστηκε από ψυχίατρους ως άτομο χωρίς βούληση, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο συνάδελφός της, κακοποιώντας την και απειλώντας την ότι θα κάνει το ίδιο στα παιδιά της αν αποκαλύψει όσα συνέβαιναν. Προσπαθώντας να βάλει τέλος στη δράση του συναδέλφου της, έχασε τη δουλειά της, και δύο χρόνια αργότερα η υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε προανακριτικό στάδιο.

Επαναλαμβανόμενη Κακοποίηση

Η γυναίκα αποκάλυψε  ότι εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε γηροκομείο επί επτά χρόνια και περιέγραψε τη νύχτα του Νοεμβρίου του 2022, όταν ο συνάδελφός της τη βίασε για πρώτη φορά. Από τότε ξεκίνησε μια περίοδος συνεχών εκβιασμών και κακοποίησης, με τον συνάδελφό της να τη βιάζει συνολικά 15 φορές κατά τις νυχτερινές βάρδιες.

Καταγγελία και Αντιδράσεις

Όταν η γυναίκα βρήκε τη δύναμη να μιλήσει στην προϊσταμένη του γηροκομείου, η μοναδική της έγνοια ήταν να καλύψει το περιστατικό. Ο συνάδελφός της την απείλησε εκ νέου και ακολούθησαν ημέρες γεμάτες απειλές και εκφοβισμούς. Τελικά, δύο μήνες αργότερα, απευθύνθηκε στην Αστυνομία, γεγονός που οδήγησε στην απόλυσή της από το γηροκομείο χωρίς εξηγήσεις.

Ο σύζυγος της γυναίκας περιέγραψε μία στιγμή κατά την οποία η σύζυγός του προσπάθησε να αυτοκτονήσει, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τα παιδιά τους. Η 35χρονη έχει διαγνωστεί ως άτομο χωρίς βούληση, με τον ψυχίατρο να αποδίδει την κατάσταση στα παιδικά τραύματα. Η οικογένεια εξετάζει το ενδεχόμενο να μετακομίσει για να κάνουν μια νέα αρχή μακριά από τις τραυματικές αναμνήσεις.

Η 14χρονη κόρη της γυναίκας περιέγραψε την απελπιστική κατάσταση που βιώνει η οικογένεια, ενώ ο σύζυγος εξέφρασε την ανησυχία του για τη δυσκολία τους να λάβουν την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη λόγω οικονομικών περιορισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κικίλιας: Το Μάτι άλλαξε ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις φυσικές καταστροφές

Έρευνα: Ποιες επαγγελματικές ειδικότητες αναζητούν οι επιχειρήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ