Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Τεντόγλου: «Πρέπει να είναι παπατζιλίκια αυτά που λένε για το ταρτάν» (Βίντεο)

Ο κορυφαίος άλτης του πλανήτη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης, λίγα λεπτά μετά το τέλος της προσπάθειάς του στον προκριματικό του μήκους.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε… προπόνηση, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του μήκος. Μερικές στιγμές αργότερα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα, όπως ο αγώνας, το στάδιο αλλά και το… ταρτάν.

Οι δηλώσεις Τεντόγλου

«Το στάδιο είναι πολύ ωραίο, το ταρτάν είναι πολύ καλό. Είχε λίγο κρύο για μένα σήμερα. Το πρωί είχε 17 βαθμούς. Είχε αντίθετο άνεμο, δεν ξέρω πόσο, αλλά ένιωθα αέρα όταν έτρεχα. Δεν ήταν κάτι για μένα να κάνω 8.15μ., ούτε 8.30μ.. Μπορώ να πηδήξω πολύ παραπάνω. Ήταν ελεγχόμενη προσπάθεια. Σε δύο μέρες θα μπω “όλα μέσα”».

Αναφορικά με το στάδιο

«Αυτά που λένε ότι είναι 2% καλύτερο δεν νομίζω να ισχύουν. Νομίζω ότι είναι παπατζιλίκια. Εμένα με βολεύουν αυτά τα στάδια που έχουν τσιμέντο και από πάνω ταρτάν. Μοιάζει με αυτό του Τόκιο, απλά είναι σε άλλο χρόνο. Νιώθω καλύτερα σε τέτοιου είδους στάδια, γιατί τρέχω καλύτερα, πατάω καλύτερα, έχω καλύτερη επαφή με το έδαφος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε super app μετατρέπεται το Gov.gr wallet: Οι νέες υπηρεσίες

Χειμάρρα: Επί ποδός η ομογένεια για τις επαναληπτικές εκλογές – Ούτε μία ψήφος χαμένη, καλεί ο Φρ. Μπελέρης

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ