Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Παναθηναϊκός AKTOR: Οριστικά στο Καλλιμάρμαρο το “Παύλος Γιαννακόπουλος”, κυκλοφορούν περισσότερα από 35.000 εισιτήρια την Παρασκευή

Το ΚΑΣ ενέκρινε το αίτημα του Παναθηναϊκού AKTOR για τη διεξαγωγή του φετινού “Παύλος Γιαννακόπουλος” στο Καλλιμάρμαρο. Την Παρασκευή (9/8) βγαίνουν σε κυκλοφορία περισσότερα από 35.000 εισιτήρια.

Σάρκα και οστά παίρνει το μεγαλόπνοο σχέδιο του Παναθηναϊκού AKTOR για τη διεξαγωγή του φετινού “Παύλος Γιαννακόπουλος” στο Καλλιμάρμαρο, αφού μετά την ομόφωνη έγκριση της ΕΟΕ, οι πράσινοι πήραν και το τελικό “οκ” από το ΚΑΣ.

Αύριο (9/8) κιόλας, στις 11:00 το πρωί, θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το τουρνουά, το οποίο θα λάβει χώρα στις 21 Σεπτεμβρίου. Οι πράσινοι αναμένεται, δε, να εκδώσουν περισσότερα από 35.000 εισιτήρια για τον σπουδαίο αυτόν αγώνα με αντίπαλο την Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στο ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο.

Θυμίζουμε ότι οι άλλες δύο ομάδες που θα τιμήσουν φέτος το “Παύλος Γιαννακόπουλος” είναι η Αναντολού Εφές και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους αγώνες της πρώτης ημέρας του τουρνουά, δηλαδή της 20ής Σεπτεμβρίου, να αναμένεται να διεξαχθούν σε κάπιοιο κλειστό γυμναστήριο της Αττικής, μιας και το ΟΑΚΑ θα βρίσκεται ακόμα υπό ανακαίνιση.


πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεντόγλου: “Ελπίζω να κρατήσω την ελληνική σημαία στην Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λος Άντζελες”

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα ιπτάμενα ταξί δεν θα πετάξουν πάνω από το Παρίσι (Βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ