Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Κρήτη: Βίντεο – Σοκ από το φοβερό τροχαίο στο Ηράκλειο – Για δύο μέτρα θα σκότωνε κόσμο!

Το βίντεο από το φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα στο Ηράκλειο, φέρνει στο φως το Cretaone.gr! Ευτυχώς από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα!

Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, ενώ όπως θα δείτε στις συγκλονιστικές εικόνες, το συμβάν θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία, αν το αυτοκίνητο δεν σταματούσε στην κολώνα του κτιρίου. Αν η πορεία του ήταν δεξιότερα, θα εισέβαλε με μεγάλη ταχύτητα μέσα στην επιχείρηση, ενώ… δύο μέτρα αριστερά, ένας άνδρας αμέριμνος περίμενε τον καφέ του!

Άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας νωρίτερα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο, με τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, σε πολυσύχναστο σημείο!

Το τροχαίο έχει σημειωθεί στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, με τους διασώστες να επιχειρούν στο σημείο και να αντιμετωπίζουν άμεσα την κατάσταση, ενώ παρέλαβαν ένα άτομο με ελαφρά τραύματα.

Το ένα αυτοκίνητο από τη σύγκρουση έπεσε σε τουριστικό γραφείο με τα τζάμια να εκσφενδονίζονται, χωρίς να τραυματιστεί ευτυχώς κανείς, αν και η επιχείρηση μοιάζει βομβαρδισμένη!

Σε κατάσταση σοκ είναι οι περαστικοί αλλά και οι εργαζόμενοι της επιχείρησης, καθώς θα μπορούσε να είχε σημειωθεί μια ασύλληπτη τραγωδία…

Στην περιοχή βρέθηκε και περιπολικό για την καταγραφή του συμβάντος και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη 17χρονος για αρπαγή τσάντας και βία κατά αστυνομικών

Τι κάνει ο έρωτας! Του είπε να χωρίσουν κι εκείνος χτύπησε το κεφάλι του… στη λαμαρίνα!

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ