Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Συγκλονίζει ο πατέρας του Εμμανουήλ Καραλή: «Παιδί μου κερδίσαμε, το μετάλλιο ανήκει στην οικογένεια μας» (ανάρτηση)

O πατέρας του Εμμανουήλ Καραλή Χάρης, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έστειλε ένα μοναδικό μήνυμα απευθυνόμενος στο παιδί του, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα, με αφορμή την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Έχουν περάσει λίγες ώρες από την στιγμή που ο Εμμανουήλ Καραλής, μπήκε -μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη- πρώτος στο «Stade de France» ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου, με τον «Μανόλο» να πραγματοποιεί ένα από τα όνειρα που είχε ως παιδί.

Στην κορυφαία στιγμή για έναν αθλητή, ο νεαρός επικοντιστής, κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στο επί κοντώ, κράτησε την ελληνική σημαία, σε μία εικόνα που έκανε τον γύρο του πλανήτη. Ο 24χρρονος κατάφερε κάτι σπάνιο, όχι μόνο για τα δεδομένα του αθλητισμού, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο, δεδομένου ότι όπως επεσήμανε πολλάκις και πριν, αλλά και μετά τον θρίαμβο του στην γαλλική πρωτεύουσα, έχει βιώσει από νεαρή ηλικία τον ρατσισμό και τις διακρίσεις, που δυστυχώς υπάρχουν σε έντονο βαθμό και σ΄αυτήν την μικρή κουκίδα της Γης.

Ωστόσο με την υποστήριξη της οικογένειας του, τόσο αυτός, όσο και η αδελφή του, κατάφεραν να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες που τους παρουσιάστηκαν, ,με τον Καραλή πλέον να αποτελεί ένα από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές.

Στο πλαίσιο αυτό ο πατέρας του Χάρης, θέλησε να κάνει μια πολύ όμορφη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με τα λόγια του να συγκινούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυσκολίες στα επαγγελματικά έλκουν η σύνοδος Αρη – Δία

Αποστολή στέλνει η Κύπρος στην Αθήνα για τις πυρκαγιές

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ