Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Παιχνίδι της μοίρας: Κάηκε στην Πεντέλη το σπίτι του ανθρώπου που κατηγορείται για τη φωτιά στο Μάτι – Η αντίδραση των γειτόνων του

Μπορεί να κατηγορήθηκε και να καταδικάστηκε πρωτόδικα ότι ήταν ο άνθρωπος εκείνος από τον οποίο ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους 104 νεκρούς όμως τότε το σπίτι του έμεινε ανέπαφο.

Στη σημερινή μεγάλη φωτιά στην Αττική, και συγκεκριμένα στην περιοχή Νταού Πεντέλης και ενώ από την τηλεοπτική εικόνα δεν φαίνεται να υπάρχει πυκνή βλάστηση κάηκε το σπίτι του ανθρώπου αυτού!

«Δεν έχω λόγια, δεν τον περιμέναμε αυτό». Αυτά τα λόγια είπε ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι από τα χέρια του, αφού πήγε και έκαψε ξερά χόρτα,  μπήκε η φονική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018 και σήμερα είδε το σπίτι του, στην Πεντέλη, να τυλίγεται στις φλόγες.

Ο 65χρονος που πρωτόδικα καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε φυλάκιση 3 ετών γιατί καίγοντας ξερόχορτα μέσα σε συνθήκες καύσωνα και με ισχυρότατους ανέμους στις 23 Ιουλίου του 2018 ξεκίνησε τη φωτιά που οδήγησε στον θάνατο 104 ανθρώπων.

Σήμερα είδε το σπίτι του να τυλίγεται στις φλόγες και μίλησε στο Star. Δείτε τι είπε αλλά ίσως ακόμη πιο σημαντική να είναι και η αντίδραση των γειτόνων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο: Νεαροί εθελοντές με κίνδυνο της ζωής του βοηθού πυροσβέστες

Διάρρηξη στη Νέα Αγχίαλο -“Σήκωσαν” 10.000 ευρώ … άφησαν 5 ευρώ μπουρμπουάρ (φωτο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ