Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Sandra Bullock: Είναι υπέροχο να είσαι 60 χρονών

Η παρουσιάστρια Hoda Kotb έκλεισε πριν λίγες ημέρες τα 60 και η Sandra Bullock μίλησε στην εκπομπή της για να της ευχηθεί και να της περιγράψει όλα τα θετικά στοιχεία της νέας δεκαετίας, στην οποία εισήλθε.

«Είχα ετοιμάσει τόσα πολλά λαμπρά και αστεία πράγματα για σένα, που θα έκαναν θραύση, αλλά ξέρεις κορίτσι μου, είμαι πολύ κουρασμένη», είπε η Bullock, η οποία έκλεισε τα 60 την Παρασκευή 26 Ιουλίου. «Είμαι κουρασμένη, γιατί έπρεπε να ανέβω στο βουνό πριν φτάσετε εσείς, ώστε να ελέγξω το έδαφος και να δω πώς είναι τα πράγματα και να πάρω μια ιδέα για να σας ενημερώσω. Και είναι περίεργο γιατί οι άνθρωποι φαίνεται να θέλουν να φοβούνται για το πώς μπορεί να μοιάζει όταν φτάσουμε εκεί. Τελικά είναι πολύ ωραία. Είναι αρκετά φοβερό».

Η πρωταγωνίστρια του Practical Magic ευχαρίστησε επίσης την Kotb «που είναι τόσο απίστευτη για τόσους πολλούς ανθρώπους». Η Bullock έκλεισε το βίντεο με ένα προσωπικό μήνυμα για την Kotb. «Χρόνια πολλά, γλυκιά μου φίλη. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να είμαι στον κύκλο σου. Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων. Και έχω στήσει το μπαρ σου, εδώ πάνω, για να μπορούμε να βλέπουμε τη θέα. Είναι πολύ όμορφη, αλλά σε χρειάζομαι εδώ πάνω. Χρόνια πολλά».

Πηγή: instyle.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του στον Βαρνάβα

Αθηναΐς Νέγκα: «Σβήναμε τις εστίες με μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού» (Φώτο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ