Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Απίστευτο: Συνελήφθη 49χρονος γιατί έδινε στην καρδιοπαθή μητέρα του ενεργειακά ποτά αντί για φάρμακα

Συνελήφθη 49χρονος γιος μιας ηλικιωμένης στη Σύρο για παραμέληση και έκθεση σε κίνδυνο της ίδια του της μητέρας. Η επιμονή και η παρατηρητικότητα των αστυνομικών του ΑΤ Σύρου τους οδήγησε στο να σώσουν την ηλικιωμένη γυναίκα. ενώ ήρθαν αντιμέτωποι με τραγικές εικόνες σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στην οικεία του 49χρονου.

Όπως αναφέρει το Cyclades24.gr, έπειτα από σχετικές καταγγελίες, αλλά και κάποια στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, οι άνδρες του Α.Τ. Σύρου εισήλθαν σε σπίτι από το οποίο προερχόταν άσχημη μυρωδιά, όπου και εντόπισαν την ηλικιωμένη σε τραγική κατάσταση, βρώμικη, αφυδατωμένη και υποσιτισμένη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τo πρωί της Παρασκευής (16/8) συνελήφθη ο 49χρονός διότι δεν φρόντιζε για την περίθαλψη της ηλικιωμένης μητέρας του εκθέτοντάς την σε κίνδυνο, ενώ την ίδια μέρα το ίδιο πρόσωπο είχε απασχολήσει τις αρχές με ένα περιστατικό στο κέντρο της Ερμούπολης.

Αντί για φάρμακα… ενεργειακά ποτά

Μάλιστα, αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24, αναφέρουν ότι ο 49χρονος έδινε μέχρι και ενεργειακό ποτό στην ηλικιωμένη, ενώ δεν της έδινε την ιατρική της αγωγή. Βάσει του ρεπορτάζ, η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία πάσχει από καρδιολογικά προβλήματα, ζούσε με βότανα και βιταμίνες, ενώ εισήχθη στο νοσοκομείο της Σύρου.

Σύμφωνα με την εξέλιξη της υπόθεσης, ο δράστης οποίος είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις αρχές, προφυλακίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar με πυροβολισμούς και τραυματίες

Κόρινθος: Κάηκε ολοσχερώς βιομηχανία κοντά στο πεδίο βολής – Ήχησε το 112 (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ