Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Έπεσε γραμμή;

Το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η απολογία της νεαρής δικηγόρου, με καταγωγή από την Αρμενία, Α. Τ., η οποία συνελήφθη με 40 αυτοσχέδιες νάιλον σακούλες που περιείχαν συνολικά 33,8 γραμμάρια κοκαΐνης.

Για την υπόθεση της νεαρής, 29χρονης, δικηγόρου θα διαβάσετε αναλυτικά στην «Μ». Εκείνο το οποίο μπορώ να καταγράψω μέσω της στήλης είναι ότι τόσο η νεαρή νομικός όσο και ο πληρεξούσιος δικηγόρος της, Βασίλης Χρονόπουλος, υπέστησαν ένα μικρό σοκ στο άκουσμα της είδησης περί προφυλάκισης.

Το γεγονός αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τους ισχυρισμούς της 29χρονης δικηγόρου περί «φυτέματος» των ναρκωτικών από πρώην σύντροφό της, αλλά και με τον τρόπο που κύλησε η διαδικασία. Μάλιστα, «πηγές» από την Ευελπίδων μου μετέφεραν ότι ακόμη και οι ίδιοι οι αστυνομικοί της Δίωξης (που έχουν γνώση της δικογραφίας) έδιναν μόνο 1% πιθανότητα να προφυλακιστεί η κατηγορουμένη.

Εκείνο λοιπόν το οποίο διαρρέεται, χωρίς φυσικά να μπορεί να αποδειχτεί, είναι ότι ενδεχομένως ανακριτής και εισαγγελέας που έλαβαν την απόφαση «σκιάχτηκαν» από τον ντόρο που ξέσπασε εξαιτίας της αποκάλυψης ότι η νεαρή δικηγόρος έκανε την άσκησή της στο υπουργείο Δικαιοσύνης (επί προηγούμενης ηγεσίας).

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι εκεί η A.T. είχε περάσει με κλήρωση.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη – 29χρονη δικηγόρος: «Τα δύο πρόσωπα που ήθελαν να με εκδικηθούν…»

Ζητείται σκιά

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ