Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Σπαραγμός στην κηδεία του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ (Βίντεο)

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Βέροια, ενώ συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19/08 στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όταν 19χρονος σκοτώθηκε από βλάβη που παρουσίασε παιχνίδι σε λούνα παρκ.

Ο άτυχος 19χρονος μεγάλωσε στο χωριό Διαβατός και η εξόδιος ακολουθία τελείται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Παπάγου Βεροίας, ενώ η ταφή θα γίνει στα Κοιμητήρια του Διαβατού.

Το κλίμα είναι βαρύ και βουβό έξω από τον Ιερό Ναό -όπως γράφει το newsbomb- καθώς ήδη έχουν συγκεντρωθεί φίλοι και συγγενείς και ουδείς μπορεί να πιστέψει πως σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο νεαρό παλικάρι ενώ ήδη καταφτάνουν τα στεφάνια με τις συλλυπητήριες ευχές.

Ο νεαρός τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν έσπασε το κάθισμα του παιχνιδιού, στο οποίο συμμετείχε, μαζί με τον αδερφό του, μπροστά στα μάτια της μητέρας και του άλλου του αδερφού. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Η οικογένειά του ζήτησε αντί στεφάνων, όποιος παρευρεθεί να κάνει μια δωρεά στην εκκλησία της ενορίας. «Επιθυμία της οικογένειας είναι αντι στεφάνων να γίνει δωρεά στην ενορία που επιθυμεί ο καθένας στην μνήμη του αγαπημένου όλων μας», αναφέρει σε ανάρτηση συγγενής του 19χρονου.

Συμμαθητής του έκανε λόγο για έναν πολύ άδικο χαμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μοιραίο λούνα παρκ  είχε αποκλειστεί από πανηγύρι στον δήμο Κοζάνης γιατί δεν είχε πιστοποίηση

Κεχαγιά: Πρέπει ο Στέφανος Κασσελάκης να μπει στη Βουλή (Βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ