Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Στην «εντατική» το Νοσοκομείο Σάμου: Παραιτήθηκε η διοικήτρια

Το νοσοκομείο του νησιού βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην επικαιρότητα, λόγω των ελλείψεων σε γιατρούς, αλλά και της διακομιδής στην Αθήνα, με πρόβλημα υγείας της παιδιάτρου. Την όλη εκρηκτική κατάσταση πυροδότησε η αποχώρηση της διοικήτριας, Αφροδίτης Αγγέλη.

Μέχρι να οριστεί προσωρινός διοικητής, τα σχετικά καθήκοντα θα ασκεί ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σάμου.

Γεωργιάδης: Δεκτή η παραίτηση της διοικήτριας – Στηρίζουμε το Νοσοκομείο Σάμου

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο X, έκανε δεκτή την παραίτηση της διοικήτριας Σάμου Αφροδίτης Αγγέλη, αναφέροντας ότι «εντός της εβδομάδας θα οριστεί προσωρινή διοίκηση».

Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού

Νοσοκομείο Σάμου: Η παιδίατρος που κατέρρευσε

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση που μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ, για την πίεση που υπέστη μία παιδίατρος, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αθήνας. Συγγενικά της πρόσωπα κατήγγειλαν πως «έκανε 23 εφημερίες τον μήνα, γι’ αυτό διαλύθηκε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παιδίατρος εμφάνισε δυσαρθρία, κάτι που θορύβησε τους συναδέλφους της και οδήγησε στη διακομιδή της στο «Τζάνειο», ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο την Πέμπτη (22/8).

Βεβαίως, και να επιστρέψει στο νοσοκομείο του νησιού, τα προβλήματα στην Παιδιατρική Κλινική θα παραμείνουν. Τα κενά προσπαθούν να καλυφθούν από το υπουργείο Υγείας με τη γνωστή τακτική της μετακίνησης γιατρών από άλλα νοσοκομεία, ωστόσο αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι θα παρουσιαστεί «τρύπα» αλλού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λογαριασμοί ρεύματος: Τι ισχύει με την επιδότηση για τον Αύγουστο – Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι

Νέο ατύχημα σε λούνα παρκ στον Ωρωπό – Τραυματίστηκε 6χρονο παιδί σε τραμπολίνο (Βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ