Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Λ. Ποσειδώνος: Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι με βαρύ οπλισμό σε τζιπ

Στη σύλληψη δύο Τούρκων οδήγησε ένας τυχαίος αστυνομικός έλεγχος ενός πολυτελούς τζιπ, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Αυτό καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο πιστόλια, με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες σε έναν 43χρονο κι έναν 45χρονο που αντιμετωπίζουν πλέον κατηγορίες για τον νόμο περί όπλων.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 43χρονου δύο πιστόλια, με γεμιστήρες, που έφεραν 13 και 17 φυσίγγια αντίστοιχα, καθώς και γεμιστήρα με 14 φυσίγγια. Επιπλέον, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς, συνολικού μήκους 21,5 εκατοστών, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.435 ευρώ.

Αμέσως μετά οι δύο άνδρες συνελήφθησαν, ενώ από έρευνες που ακολούθησαν σε σπίτια βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν τρία πιστόλια με 3 γεμιστήρες, καθώς και 37 φυσίγγια.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο Τούρκοι δεν προέβαλαν καμία αντίσταση, ενώ τα δύο πιστόλια εστάλησαν για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Σε ό,τι αφορά του συλληφθέντες, μετά την απόδοση της κατηγορίας, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάζουν τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή, ενώ ερευνάται η εμπλοκή τους σε τυχόν εγκληματικές δράσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ιεράπετρας: Συνελήφθη Έλληνας κατηγορούμενος για ζωοκλοπή

Εικόνες σοκ από το ιατρείο Γαύδου: Χωρίς καθαρίστρια, ενώ υπήρχαν εκατοντάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας!

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ