Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Αρνείται το αίτημα εσωκομματικών εκλογών ο Κασσελάκης

Δεν ανταποκρίθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις προκλήσεις για εκλογές, αγνοώντας την πρόταση μομφής του Παύλου Πολάκη με τη σύμφωνη γνώμη δύο ακόμα στελεχών.

«Θεωρώ ότι μια πρόταση μομφής στο πρόσωπο μου πληγώνει και ρευστοποιεί το κόμμα. Δεν προσφέρει τίποτα και πληγώνει και τον κόσμο μας» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Μάλιστα, στο τέλος συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε επίμονα από τους βουλευτές να δεσμευτούν ότι δεν θα φύγουν από το κόμμα, την ώρα που ο Παύλος Πολάκης δήλωσε: «Τις απόψεις μου τις λέω στα όργανα και είναι κρυστάλλινες».

Η Όλγα Γεροβασίλη των «87», πάντως, καθώς και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ζήτησαν νέες εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου.

Ο Νίκος Παππάς διαφώνησε όπως έκανε και η Παναγιώτα Μπελώνη («θα χαλάσει η εικόνα μας, πόσοι θα ψηφίσουν;») στην οποία ο Αλέκος Φλαμπουράρης απάντησε ως εξής: «Άρα ο Κασσελάκης έχει εξαϋλώσει το κόμμα, αυτό μας λες».

Υπενθυμίζεται ότι η συνεδρίαση της επιτροπής Καταστατικού δεν οδήγησε ουσιαστικά σε κανένα αποτέλεσμα καθώς συζητήθηκαν μόλις δέκα, από τα συνολικά 50 άρθρα που θα περιλαμβάνονται στο νέο Καταστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στέφθηκε η νέα βασίλισσα των Μαορί στη Νέα Ζηλανδία

Παναθηναϊκός AKTOR: Η ενημέρωση του Αταμάν για την προετοιμασία, οι απουσίες και η κατάσταση των Σλούκα – Αντετοκούνμπο

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ