Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Ντράζεν Πέτροβιτς: Μια συγκινητική βραδιά στο Ζάγκρεμπ προς τιμήν του (Βίντεο)

Ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα κυριάρχησε στο φιλικό ματς στη μνήμη του σπουδαίου Ντράζεν Πέτροβιτς, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάγκρεμπ, με μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ να κάνουν την εμφάνισή τους. Η εμφάνιση όμως που φόρτισε συναισθηματικά την ατμόσφαιρα περισσότερο ήταν εκείνη του… Ντράζεν Πέτροβιτς.

Έστω και σαν ολόγραμμα, ο αείμνηστος μπασκετμπολίστας, σκόρπισε κύματα συγκίνησης, τόσο στην οικογένειά του που βρισκόταν εκεί, όσο και στους φίλους του. Κούκοτς, Βράνκοβιτς,  Ράτζα,  Ντίβατς, Πάσπαλι, είναι μερικοί από τους εκλεκτούς καλεσμένους. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν Γκάλης και Γιαννάκης, που έδωσαν το παρών για να τιμήσουν την μνήμη ενός από τους σπουδαιότερους αθλητές του μπάσκετ στην ιστορία.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, η Μέκκα του ερυωπαϊκού μπάσκετ, αλλά και συμπαίκτες του από το ΝΒΑ όπως ο Τέρι Πόρτερ και ο Κένι Άντερσον, καθώς και η Εθνική Ομάδα Κροατίας του ’92, η Γιουγκοσλαβία του ’89, η Σιμπένκα, η Τσιμπόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Στον αγώνα, μια επίλεκτη ομάδα από την Κροατία, με σταρ της βραδιάς τον Μάριο Χεζόνια, που σκόραρε 36 πόντους, αναμετρήθηκε απέναντι στην Team Drazen υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Εν τέλει το σκορ διαμορφώθηκε σε 110-107, ωστόσο δεν είχε και πολύ μεγάλη σημασία. Εκείνο που κράτησαν όλοι ήταν το συναίσθημα, η φλόγα του Πέτροβιτς που γέμιζε την ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Με φορητές βιντεοκάμερες η ΕΛ.ΑΣ. στις κινητοποιήσεις ενόψει της 88ης ΔΕΘ

Η πείνα χτυπά την Αμερική, σύμφωνα με μια εκρηκτική νέα έκθεση του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ