Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Μπο για Νότη Σφακιανάκη: «Δέχθηκε πόλεμο αλλά τον έκανε πιο δυνατό» – Τι είπε για το φετινό Survivor

Συνέντευξη στην εκπομπή «Summer’s Cool» έδωσε ο Μπο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο γνωστός ράπερ μίλησε και για τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά και για το γεγονός πως ο καλλιτέχνης έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας όπως επίσης και για το Survivor.

Ερωτηθείς για τους καλλιτέχνες που έχουν ανοιχτά πολιτική άποψη, ο Μπο είπε ότι: «Ωραίο πράγμα είναι να είσαι ειλικρινής. Ο καλλιτέχνης είναι για να διασκεδάζει τον κόσμο, για να κάνει τραγούδια, για να βγάζει συναισθήματα.

Και ο Νότης Σφακιανάκης στο παρελθόν πολιτικά έχει πει πράγματα τα οποία βγαίνουν σήμερα! Δεν νομίζω ότι του κόστισε, δέχθηκε πόλεμο αλλά τον έκανε πιο δυνατό.

Το ότι εξαφανίστηκε από την σκηνή, είναι πιστεύω καθαρά δική του επιλογή και δική του ανάγκη. Από κει και πέρα όταν αποφασίσει να γυρίσει τον περιμένουν όλοι πώς και πώς, άρα δεν του στοίχησε κάτι».

Τι είπε για το Survivor

«Το Survivor επιστρέφει φέτος γρήγορα. Η γνώμη μου είναι ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, δεν είναι ολυμπιακό άθλημα. Ναι μεν έχει αθλήματα κι αγωνίσματα, αλλά κυριαρχεί η ίντριγκα. Θέλω να δω τι ετοιμάζουν και ποιους θα επιλέξουν να βάλουν μέσα» δήλωσε ο Μπο.

«Και λάθος να είναι η επιλογή μας δεν πρέπει να τη κατακρίνουμε γιατί κι από τα λάθη μας μαθαίνουμε κι υποτίθεται πως γινόμαστε καλύτεροι. Απλά νιώθεις αμήχανα γιατί όλοι ξέρουν τι γίνεται στο σπίτι σου ή τι έχει συμβεί και είναι πράγματα που δεν έχουν κάνουν με τη δουλειά σου. Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά νομίζω πως θα μιλούσα με την Καρολίνα. Δεν θα συζητούσα τίποτα για το θέμα που έχει προκύψει γιατί δεν έχω καμία απορία τι έγινε και γιατί. Ο χρόνος λειτουργεί πάντα και θα της μιλούσα. Λες οκ» πρόσθεσε ο Μπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην Ελλάδα το επιβλητικό giga yaght Radiant των 300 εκ. ευρώ (αποκλειστικές φωτό – βίντεο)

Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ