Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Συγκλονίζει θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Μου είπε ότι θα μου κόψει τον λαιμό και γέλαγε» (Βίντεο)

Μία 36χρονη από το Αγρίνιο, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, περιέγραψε τον εφιάλτη της ενδοοικογενειακής βίας.

Όπως εξήγησε, τον πρώτο χρόνο της σχέσης της, όλα ήταν όμορφα. Δεν είχε καμία ένδειξη για όσα θα ακολουθούσαν. Όταν πέρασε λίγος καιρός, εκείνος άρχισε να ζηλεύει έντονα. Η σωματική κακοποίηση δεν άργησε να έρθει -έφτασε σε σημείο να κάνει εμετό και να λιποθυμά, από τα χτυπήματα στο κεφάλι.

«Τον πρώτο χρόνο μου παρουσιάστηκε λες και ήταν ένας άγγελος. Ερχόταν στον εργασιακό μου χώρο, ήρεμος. Έλεγα ότι είναι το πιο ήσυχο παιδί μέσα στο κατάστημα που δούλευα. Με πλησίασε σιγά σιγά, μέρα με τη μέρα. Στον χρόνο επάνω που είχαμε επέτειο, μου έκανε πρόταση γάμου, δαχτυλίδι. Για μια εβδομάδα, από την χαρά μου, δεν μπορούσα να το συνηθίσω», είπε.

«Την τελευταία φορά (που μου άσκησε σωματική βία) του χίμηξα εγώ, που δεν του είχα χιμήξει ποτέ. Πήγε να μου δώσε χαστούκι, εγώ ότι έβρισκα του το πέταγα. Έλεγα πως θέλω να χωρίσουμε και κάθε φορά κλείδωνε την πόρτα από το σπίτι και έβαζε τα κλειδιά στην τσέπη του. Αφού με είχε κάνει “άχρηστη” στο ξύλο, άρχισα τους εμετούς. Να μην σταματάω τους εμετούς. Να λέει η μητέρα του ότι πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο την κοπέλα και με άφησε αβοήθητη όλη την νύχτα εκείνη. Την δεύτερη ημέρα ξύπνησα χάλια, ήμουν έτοιμη να λιποθυμήσω. Την τρίτη ημέρα, σηκώνονται να πάω στην τουαλέτα και λιποθυμάω. Είχα χτύπημα στο κεφάλι πίσω και μπροστά. “Για πλάκα” μου είχε πει κρατώντας μαχαίρι “θα σου κόψω τον λαιμό” και γέλαγε».

Στη συνέχεια, μίλησε σε όλες τις γυναίκες. «Όποια κοπέλα δει έστω και μια σπρωξιά από τον σύντροφό της, πρέπει να “λάβει θέση”. Με μια σπρωξιά ξεκίνησε και η δική μου (ιστορία). Έτσι ξεκίνησαν όλα», σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο λιμάνι της Επανομής

Χρ. Δήμας για τα μέτρα της κυβέρνησης: Βασικός στόχος η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος – 5,4% από το 2019 η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ