Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας της ΜΠΑΜ προς τον Πρωθυπουργού Κυριάκο Μητσοτάκη

Κύριε Πρωθυπουργέ, για δεύτερη φορά, ενώ η «ΜΠΑΜ» παρέστη στη διαδικασία της συνέντευξης Τύπου του Πρωθυπουργού δεν της δόθηκε η δυνατότητα να υποβάλλει ερώτηση.

Η συνέντευξη κράτησε περίπου 2 ώρες και 20 λεπτά και η «ΜΠΑΜ» ήταν μία από τις λίγες Πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδες που δεν της δόθηκε αυτή η δυνατότητα.

Ως «ΜΠΑΜ» και ως ereportaz, του πλέον δυναμικού και ανερχόμενου ειδησεογραφικού ομίλου, δημοσιοποιούμε αυτό το γεγονός έτσι ώστε να το γνωρίζουν οι αναγνώστες μας, αλλά και να τα γνωρίζουν οι αρμόδιοι συνεργάτες σας. Γνωρίζουμε την πληθώρα των αιτημάτων, αλλά δεν γίνεται κάθε χρόνο να ερωτούν οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Η οργάνωση αποστολής στην Έκθεση Θεσσαλονίκης, η παρουσία δημοσιογράφου για να καλύψει τη δραστηριότητα του Πρωθυπουργού είναι κόστος που επιβαρύνει το μέσο ενημέρωσης. Αν δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας δεν χρειάζεται να μπαίνουν στα έξοδα όσοι εκ των προτέρων αποκλείονται από τη διαδικασία.

Η «ΜΠΑΜ» θα επανέλθει με πλούσιο ρεπορτάζ από όσα δεν κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες στην φετινή ΔΕΘ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Για την ιστορία η ερώτηση που είχε ετοιμάσει ο απεσταλμένος μας Παντελής Περιβολάρης ήταν η εξής: «Κύριε Πρωθυπουργέ, κατά την παρουσία μου εδώ στην ΔΕΘ επέλεξα τρία θέμα που μου έθιξαν θεσμικοί, εκθέτες, άνθρωποι της παραγωγής και δεν υπήρξαν ερωτήσεις από τους συναδέλφους γι’ αυτό.

Πρώτο θέμα η σχέση Χρέους με ΑΕΠ αλλάζει προς το χειρότερο, αφού το χρέος μεγαλώνει. Σας προβληματίζει και τι θα κάνετε γι’ αυτό; Δεύτερο θέμα πως οι εξαγγελίες που κάνατε πως θα εφαρμοστούν και στην περιφέρεια έτσι ώστε να μην θεωρούν οι άνθρωποι πως ότι γίνεται, γίνεται για την Αθήνα και τρίτο γιατί ενώ ψηφίζονται νόμοι δεν εφαρμόζονται. Για παράδειγμα, όπως ενημερώθηκα ο νόμος 3990 είναι υποχρεωτικός αφού πρόκειται για οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά δεν εφαρμόζεται πουθενά γιατί το κανονιστικό πλαίσιο της Κυβέρνησης δεν λειτουργεί. Πως θα το λύσετε αυτό;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η στιγμή των πυροβολισμών στο Μπουρνάζι (Βίντεο ντοκουμέντο)

Συγκλονίζει θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Μου είπε ότι θα μου κόψει τον λαιμό και γέλαγε» (Βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ