Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Έληξε το θρίλερ στην Αχαρνών – Συνελήφθη ο 28χρονος Παλαιστίνιος

Άνδρες της ΕΜΑΚ συνέλαβαν τον 28χρονο αλλοδαπό που απειλούσε για ώρες να αυτοκτονήσει από μπαλκόνι του 6ου ορόφου στην Αχαρνών.

Ο νεαρός άντρας, με καταγωγή από την Παλαιστίνη, είχε στα χέρια του μία μπουκάλα υγραερίου και απειλούσε να ανατινάξει όλο το τετράγωνο.

Ο 28χρονος είχε στα χέρια του επίσης δυο μαχαίρια ενώ κρατούσε και το κοράνι. Στους αστυνομικούς έλεγε ότι η οικογένειά του σκοτώθηκε σε βομβαρδισμούς.

Λόγω των απειλών του εκκενώθηκε η πολυκατοικία που βρισκόταν καθώς και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, που ήταν δίπλα. Παράλληλα διεκόπη για αρκετές ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αχαρνών από το ύψος της οδού Μάρνης μέχρι την οδό Στουρνάρη. Πλέον η κίνηση στο σημείο έχει αποκατασταθεί.

Πάντως, στις αρχές του μήνα ο νεαρός Παλαιστίνιος είχε ξανανέβει σε διαμέρισμα 4ου ορόφου απειλώντας να αυτοκτονήσει. Τότε είχε συλληφθεί και εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε ψυχιατρείο όπου δεν κρατήθηκε καθώς κρίθηκε ότι δεν συνέτρεχαν λόγοι για αυτό. Στο εσωτερικό του διαμερίσματος, η ΕΚΑΜ εντόπισε σήμερα δυο ανοιχτές φιάλες υγραερίου, γκαζάκια και μαχαίρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνδρας απειλεί να πέσει από τον 6ο όροφο κτηρίου, λέει πως κρατά φιάλη προπανίου – Εικόνα από το σημείο, διακοπή κυκλοφορίας στην Αχαρνών

4 TOP ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσει η Καμάλα Χάρις απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ στο πρώτο τους debate

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ