Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό της η γυναίκα που χτυπήθηκε από ασυνείδητο οδηγό (Βίντεο)

Η έγκυος μητέρα, που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μεθυσμένος οδηγός στη Θεσσαλονίκη, ενώ περπατούσε μαζί με τον άνδρα της, που χαροπαλεύει και τον 2χρονο γιο τους, που βρίσκεται εκτός κινδύνου, έχασε το μωρό που είχε στην κοιλιά της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα έχασε το μωρό που κυοφορούσε και μπαίνει σε χειρουργείο, προκειμένου να της γίνει αφαίρεση.

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί ο οδηγός

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (16/9), ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, έλαβε ο οδηγός που κατηγορείται για την τριπλή παράσυρση πεζών.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 46χρονου για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων» (σε βαθμό κακουργήματος) και για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, αλλά οι δύο μετρήσεις στις οποίες υποβλήθηκε (με τη μέθοδο της αιμοληψίας), έδειξαν ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l αντίστοιχα.

Μέχρι να απολογηθεί και να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση παραμένει υπό κράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυρ. Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους για το ΣΕΦ

Δεν έχει προηγούμενο: Ο Κριστιάνο έφτασε το ένα δισεκατομμύριο ακόλουθους στα social media

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ