Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Κυβερνητική πηγή για ΣΕΦ: Θα λυθούν όλα με κοινή λογική και σύνεση

Αισιοδοξία επικρατεί στην κυβέρνηση μετά την συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίτερα μεταξύ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελοπουλου, και του πρωθυπουργού, Κυριακου Μητσοτακη, με θεμα την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης για το Σταδιο Ειρήνης και Φιλίας. Κυβερνητική «πηγή» έλεγε με νόημα στο eReportaz ότι «θα λυθούν όλα, με κοινή λογική και μέτρο».

Μάλιστα επεσήμανε ότι η συζήτηση τώρα ουσιαστικά ξεκινάει καθώς η αρχη έγινε με τη σημερινή συνάντηση. Σημειώνεται ότι η κατάσταση στο ΣΕΦ έχει φτάσει στο απροχώρητο καθώς εκτός των βελτιωτικών ενεργειών που γίνονται από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για ένα γήπεδο το οποίο δεν της ανήκει, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τη διεξαγωγή των αγώνων ιδίως τις θερμές ημερες καθώς η θερμοκρασία η οποία επικρατεί στο γήπεδο παραπέμπουν σε Ντουμπαι.

Την ίδια στιγμή όπως έχουν καταγγείλει και δημόσια οι κ.κ. Αγγελοπουλοι δημιουργείται ζήτημα αθέμιτου ανταγωνισμού καθώς ο ΠΑΟ με την παραχώρηση του ΟΑΚΑ βρίσκεται τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά σε ότι αφορά το θεμα του γηπέδου, των εσόδων και της εμπορικής εκμετάλλευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιχείρηση Doppelganger: Η Ρωσία εξακολουθεί να προσπαθεί να βοηθήσει τον Τραμπ να εκλεγεί

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το ΣΕΦ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ